Konya’nın girişimci yönü çok iyi

3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Girişimci İşadamları Vakfı’nın (GİV) 8. Türkiye Girişimci Buluşması ve Sergisi öncesi Konya’ya gelen GİV Başkanı Mehmet Koç, genel merkez yöneticileri, Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, yöneticileri ve üyeleriyle Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesinde bir araya geldi.
Konya’nın  girişimci yönü çok iyi

3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Girişimci İşadamları Vakfı’nın (GİV) 8. Türkiye Girişimci Buluşması ve Sergisi öncesi Konya’ya gelen GİV Başkanı Mehmet Koç, genel merkez yöneticileri, Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, yöneticileri ve üyeleriyle Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesinde bir araya geldi.  GİV Başkanı Mehmet Koç, “GİV olarak 2011 yılından itibaren İstanbul’da başlanan ve bu yıl 8. Türkiye Girişimci Buluşması ve Sergisini Konya’da gerçekleştireceğiz. Girişimci buluşması öncesi çeşitli ziyaretler yapmak üzere Konya’ya geldik. Konya’nın girişimci yönü çok iyidir. Selçuklu başkenti olması ve sanayisini geliştirmesiyle birlikte güçlü bir alt yapısıyla Konya bugün ihracatta iyi bir yere gelmiştir. Konya alt yapısıyla bir sorumluluk üstleniyor. Bu sorumluluğu da yerine getirecek yapısı da vardır. Son yıllarda da girişimcilikte ön plana çıkmıştır. 3-4 Kasım da Konya da gerçekleştireceğimiz Türkiye Girişimci Buluşması ve Sergisinde alanında uzman ekip Konya ya gelecektir” dedi.

‘GİV’İ AĞIRLAMAKTAN MUTLU OLDUK’

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir de, Girişimci İşadamları Vakfını misafir etmekten mutlu olduklarını ifade ederek, “Üyesi olduğumuz Türkiye Girişimci İşadamları Vakfımızın Genel Başkanı ile yöneticilerini, Konya şubesi yöneticilerini ve üyelerini eğitim kurumlarımızda ağırlamaktan mutlu olduk. Konya’nın girişimcilikte öne çıkan şehirlerden olması da bizi sevindirdi. Davetimizi kırmayıp bizleri onurlandıran GİV Başkanımız Mehmet Koç’a, genel merkez yöneticilerimizle birlikte Konya Şubesi yönetimine ve üyelerini teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

baskan-koc-konyanin-girisimci-yonu-cok-iyi-2.JPGbaskan-koc-konyanin-girisimci-yonu-cok-iyi-3.JPGbaskan-koc-konyanin-girisimci-yonu-cok-iyi-4.JPG