Konya'nın ilçesinde aylık 400 TL'ye kiralık lojman!

Konya'da ihaleler sürüyor. Kurumlar ve belediyeler zaman zaman taşınmazların satış ve kiralama ihalelerini yayımlıyor. Son yapılan ihale bilgisi ise Konya'nın Sarayönü ilçesini ilgilendiriyor. İlçede belediyeye ait 6 adet taşınmaz ihale edilecek.
Konya'nın ilçesinde aylık 400 TL'ye kiralık lojman!

Konya'nın Sarayönü ilçesinde bazı taşınmazlar kiraya verilecek. Muammen bedeli 400 TL'den başlayan fiyatlarla yapılacak olan kira ihalesine ilişkin ayrıntılar şöyle:

SARAYÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mevki, ada, parsel, metre karesi cinsi ve hizalarında bir aylık/yıllık kira muhammen bedelleri yazılı gayrimenkullerin açık teklif artırma ihale usulü ile ve ekli şartnamesi dâhilinde 2886 sayılı kanunun 45. Maddesine göre kiraya verilecektir. İhale 31.01.2024 Çarşamba günü Saat 11:00'de Belediye Encümeni tarafından Sarayönü Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır. İhaleye istekli çıkmaması veya ihalenin herhangi bir sebeple yapılamaması durumunda aynı şartlar dâhilinde ilk ihale tarihinden itibaren 2 hafta sureyle pazarlık usulü ile kiraya verilecektir. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.

A-Gerçek kişi olması halinde:

a- 1 Adet dilekçe, Kanuni ikamet belgesi(2024 yılı) ,Nüfus Cüzdanı fotokopisi
b- Türkiye de tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası
c- Vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi
d- Sarayönü Belediyesine her hangi bir borcu bulunmadığına dair belge,

B-Tüzel kişi olması halinde:

a- 1 Adet dilekçe,
b- Türkiye de tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası
c- Noterden olaylı imza sirküsü
d- Vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü
e- Sarayönü Belediyesine her hangi bir borcu bulunmadığına dair belge,
Yukarıdaki fıkralarda sayılan belgeler asıl veya noter tasdikli olacaktır. Geçici teminat artırıma esas toplam Muhammen Bedelinin %3 ü olup Geçici Teminatı Belediyemiz veznesine yatırılıp aldıkları makbuzu veya 2886 sayılı D.İ.Kanunun 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgeyi, Mali Hizmetler Müdürlüğüne vermeleri şarttır. Şartname Belediyemiz ücretsiz olarak görülebileceği ilan olunur.

konya-sarayonunde-6-adet-tasinmaz-ihale-edilecek.jpg

Etiketler :