Konya'nın ilçesinde TOKİ konutları yükseliyor

Konya'da TOKİ konutları hızla yükseliyor. Saadetler Mahallesi ile T Tipi Cezaevi arasında yapımı devam eden 2.etap TOKİ konutları konut sorununu en aza indirek.
Konya'nın ilçesinde TOKİ konutları yükseliyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Saadetler Mahallesi ile T Tipi Cezaevi arasına yapımına başlanılan TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma tarafından TOKİ konutlarının yapımında çalışmaların hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal, Saadetler Mahallesi ile T Tipi Cezaevi arasında yapımı devam eden 2.etap TOKİ konutlarının ilçedeki konut sorununu en aza indireceğini belirtti.

seydisehirde-toki-konutlari-yukseliyor.jpg

‘ÇALIŞMALAR 2 YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK’

Başkan Tutal, “250 bin metrekarelik alanda çalışmaları başlayan 2. Etap TOKİ Konutları kapsamında ilk olarak 200 adet 2+1 konut, 40 adet 3+1 konut yapılacak. Çalışmaları 2 yıl içerisinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Diğer 256 konut ise yer tesliminin tamamlanmasının ardından yapımına başlanılacak ve kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :