Konya'nın markası Çelikkayalar AVM, 33. şubesini açtı

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri, 33. Şubesini Akşemsettin Mahallesi Saray Caddesi üzerinde hizmete açtı. Protokolün ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen açılış programında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, "Konya'nın bütün bölgesinde 33 tane şubemiz, 1650 tane çalışanımızla şehrimize hizmet veriyoruz." dedi.
Konya'nın markası Çelikkayalar AVM, 33. şubesini açtı

Konya'nın markası Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri, büyümeye ve şehre istihdam sağlamaya devam ediyor. Perakende sektöründe şehre katkısıyla ön plana çıkan Çelikkayalar, 33. şubesi olan Saray mağazasının açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

celikkayalar-avm-saray-subesi-acilis.jpg

Akşemsettin Mahallesi Saray Caddesi üzerinde hizmete giren ve 600 metrekarelik alanda 35 kişiye istihdam sağlayacak olan yeni şubenin açılışına AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız ve Mustafa Hakan Özer, İl Başkanı Hasan Angı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milletvekili Konur Alp Koçak, İl Başkanı Remzi Karaarslan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, Konya iş ve sanayi temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-11.jpg

'33 ŞUBE VE 1650 ÇALIŞANLA KONYA'YA HİZMET VERİYORUZ'

Yeni açtıkları Saray şubesiyle istihdam sayılarını 1650'ye çıkardıklarını söyleyen Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, "Çelikkayalar ailesi olarak bugün 33. şubemizin açılışını yapıyoruz. 1991 yılında çıktığımız bu yolda ilk hikayemiz pazarcılıktan başladı. Kadınlar Pazarında başladığımız ticaretimizde 2005 yılında organize perakendeciliğe adım attık. Barkodlu sistemli zincir mağaza altyapımızı o zaman kurduk. İlk mağazamız Kadınlar Pazarı civarında Cıvıloğlu iş merkezindeydi. Allah'ın izniyle şu an Konya'nın bütün bölgesinde 33 tane şubemiz, 1650 tane çalışanımızla Konya'da hizmet veriyoruz." ifadelerini kullandı.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-12.jpg

'KONYA'DA KAZANIYORUZ, BU ŞEHRE YATIRIM YAPIYORUZ'

Konya'da kazandıklarını Konya'ya yatırım yaparak değerlendirdiklerini vurgulayan Ali Kaya, "Çelikkayalar ailesi olarak bu şehirde kazanıyoruz, bu şehre yatırım yapıyoruz. Konya'da yaşamaktan, Konyalı olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çalışma arkadaşlarıma, Çelikkayalar markamıza emek veren 1650 kişilik ailemize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çelikkayalar artık Konya'nın markası. Konya'nın bir değeri olduğu için sorumluluğumuz çok büyük. Aynı zamanda 300 adet çalıştığımız firma bulunuyor. Konya'daki üreticilere de destek sağlayan bir firmayız. Bundan mutluluk duyuyoruz. İnşallah Konyalı hemşerilerimizle birlikte Çelikkayalar'ı büyütmeye devam edeceğiz." dedi.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-13.jpg

YENİ DİNLENME TESİSİ MÜJDESİ

Yeni bir dinlenme tesisi açacaklarını söyleyen Ali Kaya, "15 gün sonra Antalya Çevre Yolunda Çelikkayalar Dinlenme Tesisi'nin açılışını yapacağız. Orada BP markasıyla petrol istasyonumuz ve restoranımız ile marketimiz bulunuyor. Petrol sektöründe 4 istasyonla hizmet veriyoruz. Hizmet sektörü olduğumuz için büyümeye devam ediyoruz. İstanbul yolunda Kadınhanı çıkışında ve Karaman yolunda da dinlenme tesislerimiz bulunuyor. Şirket olarak istihdam anlamında da büyümeye devam ediyoruz. Mesut Kaya Ağabeyime, Muzaffer Kaya yeğenime de markamızın başarısındaki emekleri için teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

3-fotograf.jpg

'KONYA'MIZIN GÜCÜ, YERLİ MARKALARIN GÜÇLENMESİNDEN KAYNAKLANIR'

Çelikkayalar ailesinin Konya'ya önemli katkılar sunduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, "Çelikkayalar ailesini tebrik ediyorum. Konya'mıza güzel hizmetler yapıyorlar. Yerli bir firmamız olarak yüzümüzü ağartıyorlar. Konya'mızın gücü, yerli markaların güçlenmesinden kaynaklanır. Konya firmalarımızın, Konyalı iş adamlarımızın Konya'daki üretimden daha çok pay alması için belediyeler olarak, kurum ve kuruluşlar olarak özellikle dikkatli davranıyoruz. Konya dünden bugüne çok gelişme gösterdi. Bunun bir göstergesini de Çelikkayalar ailesi oluşturuyor." dedi.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-21.jpg

AK Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız ve Mustafa Hakan Özer de, Konya'ya yaptıkları katkılardan ötürü Kaya ailesine teşekkür ederek, Çelikkayalar AVM'nın yeni şubesinin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-18.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-15.jpg

YERLİ VE MİLLİ VURGUSU

Yerli ve milli firmaların sayısının artması gerektiğini dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Çelikkayalar marketler zinciri için yerli ve milli vurgusu çok önemli. Bu topraklarda doğup büyüyen , bu şehrin marka değerlerini hatlarına taşıyan, bu şehrin insanlarına istihdam kapısı oluşturan müessesenin başta Kaya kardeşler olmak üzere tüm aileye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çelikkayalar mağazalarında çalışan tüm kardeşlerimize bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimizin marka değerleri gelişiyor. Farklı uluslararası zincir marketler karşısında yerelin ihtiyacını karşılamanın yanında özellikle pandemi döneminde başlayıp lojistikteki birtakım sıkıntıların aşılmasında ve fiyat istikrarında bu tür milli markalarımız önemli bir rol oynadı. Piyasada talep edilen ürünlere kolay ulaşıldı. Uygun fiyatlara alınabilmesini ve taze şekilde mahallelere sunulmasında büyük bir emek var. Emeklerinizden dolayı Çelikkayalar ailesine teşekkür ediyoruz." dedi.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-17.jpg

'HEM MÜTEVAZİLER HEM YARDIMSEVELER'

Kaya ailesinin mütevazi ve yardımsever olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Tüm Kaya ailesini tebrik ediyorum. Konya'mızın perakende ticaret sektöründe en önde gelen firmasını oluşturdular. Pazarcılıktan buralara geldiler. Ayrıca hizmet sektöründe de önemli yatırımlar yaptılar. Hem yerli hem de milli bir firma. Bir taraftan tüketiciyi koruma anlamında kaliteli, sağlıklı ürünler satan, uygun fiyatlar belirleyen, bir taraftan da yerli üreticilerimize önemli destek sağlayan bir çalışma içerisindeler. Hem mütevaziler hem de yardımseverler. Kendilerinden Allah razı olsun. Konya'da kazandıklarını Konya'ya yatırım yaparak devam ettiren bir aile oldukları için de tebrik ediyorum ve daha da büyümelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-20.jpg

MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, 33. şubeyi açmanın büyük bir başarı olduğunu söylerken Konya İl Başkanı Remzi Kararaslan ise "Yerli ve milli markaları her zaman vurguluyoruz. Konya'mızın gururu Çelikkayalar'ın 33. şubesini açıyoruz. Böyle büyümesini hem Konya'mız hem de Türkiye'miz açısından her yerde övgüyle anlatıyoruz. Bu açılışın Selçuklu'muz başta olmak üzere tüm Konya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-14.jpg

16-fotograf.jpg

BAŞKAN KAĞNICI'DAN İHRACAT ÇAĞRISI

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, Kaya ailesine üretime girme ve ihracat yapma konusunda çağrıda bulunarak, "Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bey firmalarından, yaptıkları işlerden bahsetti. Benim dikkat çekmek istediğim başka bir konu var. Kendisi çok yardım ehlidir. Nerede bir yardıma ihtiyaç varsa en önde koşanlardan biridir. O yüzden bu firmanın desteklenmesini ayrıca önemli buluyorum. Ne kadar büyürse o kadar mutlu oluruz, o kadar çok yardım eder diye düşünüyorum. Perakendecilik sektöründen başladınız, hizmet sektöründe devam ediyorsunuz. Fakat üretime de ihracata da girin diye tavsiyede bulunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-19.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-4.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-10.jpg

22-fotograf.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-23.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-1.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-5.jpg

6-fotograf.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-7.jpg

celikkayalar-saray-subesi-huseyin-koyuncuoglu-8.jpg

9-fotograf.jpg

Etiketler :