Konya’nın merkez ilçesine yatırım üstüne yatırım! Bugün açıldı!

Karakulak Mahallesine kazandırılan Karakulak Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi.
Konya’nın merkez ilçesine yatırım üstüne yatırım! Bugün açıldı!

Karatay Belediyesi tarafından Karakulak Mahallesine kazandırılan Karakulak Yusuf Yiğit Aile Sağlılığı Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmalarını yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şu ifadelere yer verdi; “Karatay Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, tüm hemşerilerimize hizmet ulaştırmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İşimizi yaparken vatandaşlarımızın isteklerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini önemsiyor; bu doğrultuda yeni ve özgün projeler geliştiriyoruz.Yatırım planlarımızı bu çalışmalara uygun yapıyoruz; mümkün olan en kısa süre içerisinde de tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.”

konyanin-merkez-ilcesine-yatirim-ustune-yatirim-bugun-acildi.jpg

‘TAM DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Başkan Kılca, yatırımlarla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırdıklarını ifade ederek; “Sağlık alanında kazandığımız bu ivmeyle, gerek devletimiz gerek yerel yönetimlerimiz gerekse de hayırseverlerimiz, hep birlikte, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabildikleri Aile Sağlığı Merkezleri inşa etmekteyiz. Karatay Belediyesi olarak bizler bu çıtayı daha ileriye taşımak için tam destek vermeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda son 4,5 yılda Selim Sultan, Sedirler, Nakipoğlu, Akabe ve Doğuş Mahallelerimize işlevsel ve modern mimariye sahip Aile Sağlığı Merkezleri kazandırdık; kazandırmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında, Hayırsever hemşehrimiz İlker Yiğit’in katkılarıyla temelini attığımız ve yapımını tamamlayarak vatandaşımıza hizmet vermeye başlayan Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezimizi de bugün itibariyle resmen açmış oluyoruz.” dedi.

konyanin-merkez-ilcesine-yatirim-ustune-yatirim-bugun-acildi-001.jpg

‘İLÇEMİZE ÇOK YAKIŞTI’

Sağlık Merkezi hakkında bilgi veren Kılca, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı; “2.380 m2 arsa içerisinde, 1.080 m2 alanda inşa edilen aile sağlığı merkezimiz bodrum kat ile birlikte 3 kattan oluşuyor. Muayenehanelerin yanı sıra doktor, hemşire, gebe izleme, aşı-bebek izlem ve tıbbi müdahale odaları; toplantı salonu, laboratuvarı, otoparkı, bay-bayan mescidi ve daha birçok birimiyle merkezimiz ilçemize çok yakıştı.”

konyanin-merkez-ilcesine-yatirim-ustune-yatirim-bugun-acildi-002.jpg

konyanin-merkez-ilcesine-yatirim-ustune-yatirim-bugun-acildi-003.jpg

 Muhabir
Etiketler :