Konya’nın parlayan markası Kule Site AVM

Konya’nın en gözde alışveriş merkezi olan Kule Site AVM Müdürü Mustafa Totan, “Kulesite Konya’da bir AVM olmaktan öteye geçmiş Konya şehrinin yıldızı, parlayan bir markası olmuştur” dedi.
Konya’nın parlayan markası Kule Site AVM
Konya’nın en gözde alışveriş merkezi olan Kule Site AVM Müdürü Mustafa Totan, “Kulesite Konya’da bir AVM olmaktan öteye geçmiş Konya şehrinin yıldızı, parlayan bir markası olmuştur” dedi.
mustafa-totan.jpg
 
S-1) Bir alışveriş merkezinin marka olabilmesindeki en önemli adımlar nelerdir? Kulesite AVM açılışından bu yana marka olmak adına nasıl bir yol kat etti?
Marka olmak bir süreçtir. İnsanların bilinçli ve severek tercih ettiği, satın aldığı ürün veya hizmeti mutlulukla edindiği bir süreç. Bir AVM’nin marka olabilmesi de tamamen bu süreçte verdiği hizmetlere bağlıdır. Giderek artan rekabet ortamında neden tercih edildiğidir. AVM’nin marka olması; Mağaza karmasını uygun şekillendirmesi, ziyaretçilerin alışveriş yapmak için tercih etmesinin yanında doyasıya eğlenmelerini sağlama yeme içme gereksinimlerini gönül rahatlığıyla giderebilmeleri, sosyo-kültürel faaliyetlere katılabilmeleri ve tercih edilebilirlik, haliyle markalaşma için önemli unsurlardır.  Marka olmanın en önemli adımlarını güven, sadakat, kalite olarak sıralayabilirim. Kulesite AVM açılışından bu yana, hep müşteri odaklı hizmet sunma gayesinde bulunduğu için ziyaretçilerini memnun etme konusunda oldukça başarılı bir süreç geçirmiş olup, her geçen gün daha fazla faydalı hizmet eğiliminde faaliyetlerini ortaya koymaktadır. Hizmet vermeye başladığımız günden beri bu kriterleri göz önünde bulundurarak ve hep üzerine bir şeyler katarak daha iyisi, en iyisi olmak için yol alıyoruz. Kulesite Konya’da bir AVM olmaktan öteye geçmiş Konya şehrinin yıldızı, parlayan bir markası olmuştur.
kule-2.jpg
 
S-2)Kulesite AVM’nin yer verdiği etkinlik ve kampanyalar, müşteri odaklı çalışmaları ve marka karması markanızın bilinirliğine nasıl etki ediyor?
Kulesite olarak yer verdiğimiz etkinlikleri ve kampanyaları ziyaretçilerimizin istek ve beklentilerine göre düzenleyip, içerisinde ziyaretçilerimizin aktif rol aldığı organizasyonlara yer vermekteyiz. Bu çerçevede gerçekleşen etkinliklerimizde ziyaretçilerimiz severek katılım göstermekte, dilediğince eğlenip vakit geçirmektedirler. Bu oluşan doğal atmosferde, ziyaretçilerimizden olumlu dönüşlerin gelmesi, marka karmamız akılda kalıcı hale geldiğinin en iyi göstergesi olup, bizi müşteri odaklı çalışmalarda daha iyisi için çalışmaya teşvik etmektedir. Gerçekleştirmiş olduğumuz tüm etkinlikler neticesinde ziyaretçilerimizden olumlu dönüşler doğru ve etkili işler yapıldığının bir göstergesidir.
kule-3.jpg
S-3) Marka karmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?
Marka karması alışveriş merkezleri için imaj değeri taşıyan önemli bir artı değer. Sonuç itibariyle tüketici kitlenin ihtiyaçlarına cevap vermek zorundasınız. Bu olgu beraberinde marka zenginliğinin de gerekliliğini doğuruyor. Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi olarak ulusal ve uluslararası alanda çeşitli sektörlerin bulunduğu 130 seçkin markayı bünyemizde bulunduruyoruz. Yenilenme sürecinde alışveriş merkezimizde bulunan marka sayımızı ve marka karmamızı artırmayı hedefliyoruz.
 
S-4) Ziyaretçi sayınızı öğrenebilir miyiz?
Alışveriş merkezlerinde ziyaretçi sayılarını etkileyen yahut tetikleyen bazı unsurlar var. Lokasyon bu unsurlardan biri. Kulesite Alışveriş Merkezi olarak, Konya’nın en değerli lokasyonuna sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Yılda 12 milyon ziyaretçiyi alışverişin ve eğlencenin merkezinde ağırlıyoruz. Yaptığımız etkinliklerle ve yeni markaların alışveriş merkezimizin bünyesine katılmasıyla mevcut ziyaretçi sayımızın daha da artıracağımıza inanıyoruz.
kule-4.jpg
 
S-5)Kulesite’de ziyaretçiler ne gibi etkinliklere misafir olacaklar? Önümüzdeki dönem etkinlik takviminiz hakkında bilgi alabilir miyiz?
 
Ziyaretçilerin alışveriş merkezlerine sadece alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak için gelmediğini biliyoruz. Alışveriş merkezleri artık sosyalleşme aracı. Ziyaretçi kitle alışveriş yaparken aynı zamanda eğlenmekte istiyor. Günün stresinden sıyrılabileceği, bireysel olarak veya ailesiyle sosyal yaşamına renk katabileceği alışveriş merkezleri, ziyaretçiler tarafından daha çok tercih ediliyor. Biz bu durumun farkındayız. Ziyaretçilerimizin alışveriş ihtiyaçlarını giderirken, eğlenebileceği etkinlikler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnteraktif etkinlikler, imza günleriyle ilgili yeni planlamalar yapıyoruz ve Kulesite’nin gelenekselleştirmiş olduğu birçok etkinlikle müşterilerimizi memnun etmeye devam edeceğiz.
kule-5.jpg
S-6)Alışveriş merkezlerinin birer sosyal yaşam merkezine dönüştüğünü söylemek mümkün mü? Siz bir sosyal yaşam merkezi olabilmek adına hangi çalışmalara yer veriyorsunuz?
 
Avm’den ziyade sosyal yaşam merkezi ve buluşma noktası olmamızdan ötürü, bunu söylememiz mümkün Kulesite olarak ziyaretçilerimizin aktif olarak katılabileceği etkinliklere, kampanyalara ve imza günleri çalışmalarına önem vermekteyiz. Çünkü ziyaretçilerimizin alışveriş dışında bizden daha farklı etkinlikler de beklediklerinin bilincindeyiz bu yüzden öncelikli olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bu tarz etkinlikleri düzenlemekteyiz.
 
S-7)Sosyal yaşam merkezi olarak adlandırılmak tüketici ilgisini, sadakatini ve ciroları nasıl etkiliyor. Siz bu konuda nasıl dönüşler alıyorsunuz?
 
Kulesite Avm olarak birbirinden seçkin ulusal ve uluslararası marka karmamız ile ziyaretçilerimizin tüm ihtiyaçlarına kolayca ulaşmasını sağlamaktayız. Ziyaretçilerimizin memnuniyeti ana hedeflerimizden birisidir. Yapılan etkinlikler yerinde ve ziyaretçilerimize hitap eden etkinlikler olup ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda eğlenceli ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Bu hem onların sadakatini sağlıyor, hem de bizim motivasyonumuzun ve cirolarımızın artmasına katkı sağlıyor.
kule.jpg