Konya’nın plajı açıldı

Türkiye’nin en büyük Tatlısu havzası olan Beyşehir Gölü’nün en gözde tatil mekânlarından Karaburun plaj ve kamping alanının açılışı gerçekleşti.
Konya’nın plajı açıldı

Beyşehir Belediyesi tarafından yapılan Karaburun Plajı’nın açılışı, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşti. Plaj açılışı kurban kesilmesi ve dualar edilmesinin ardından katılımcılar ve davetliler Karaburun Plajını inceleyerek, bu sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu.

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-2.jpg

“ŞEHRİMİZE VE KONYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Beyşehir Belediyesi tarafından yapılan Karaburun Plajı’nın açılışında konuşan Başkan Bayındır, “plajımız şehrimize ve Konya’mıza hayırlı olsun” dedi.

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-7.jpg

Başkan Bayındır, “Uzun süredir yenileme çalışmaları devam eden Beyşehir Karaburun Plajı çalışmalarımızda sona gelinmiş olup, bugün itibariyle halkımızın hizmetine açılmıştır. Plajın doğal yapısını bozmadan sürdürülebilir özeliklerini sağlayarak, aynı zamanda koruma kullanma dengesini gözeterek halkımızın ayağına getirdik. Salgın münasebeti ile şezlong ve şemsiyeler sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yerleştirilerek, plaj malzeme sayılarını iki katına çıkardık. Akdeniz plajlarında ne varsa aynısını Konya’mızın ayağına getirdik. Hafta içi özellikle hafta sonu İç Anadolu'nun gözdesi olan Karaburun Plajımızın yoğunluğun olacağı düşünerek bu yıl 3 kilometrelik sahil bandının tümünü halkımızın hizmetine dâhil ettik. Altı ayrı noktaya konumlandırılan cankurtaranlar ve güvenlik görevlileri ile gerekli önlemlerimizi aldık. Bundan sonra geriye halkımızın plajımıza gelerek serinlemesi kalıyor.

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-1.jpg

Şehrim adına yapılan hizmetler konusunda destek veren devlet erkânına, gece gündüz demeden çalışan personelime ve şehrime bana bu yolda inandıkları için teşekkür ederim.” dedi.

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-6.jpg

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-3.jpg

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-2-001.jpg

beysehir-belediyesi-karaburun-plaji-acildi-4.jpg

Etiketler :