Konyapor'un yediği golde ofsayt tartışması

Konyaspor ile Ümraniyespor arasındaki mücadelede 89. dakikada Onur Ayık'ın attığı golle ev sahibi ekip 2-1 öne geçmişti. Hakem Arda Kardeşler'in Ümraniyespor'un golü öncesi pozisyonun ofsayt olup-olmadığı konusunda son sözü Deniz Çoban söyledi.
Konyapor'un yediği golde ofsayt tartışması

Ofsayt tartışmalarına son verildi. Hangi Kredi Ümraniyespor'un Konyaspor'a karşı attığı 2 gol öncesi, hava topuna çıkan Umut Nayir'in ofsaytta olduğu ve Ümraniyespor'un attığı golün geçersiz olduğuna dair itirazlar sosyal medyada gündem olmuştu. Gol sonrası internetten en çok ofsayt kuralı araştırılmıştı. Tartışmalarla ilgili eski Hakem ve yayıncı kuruluş hakem yorumcusu Deniz Çoban açıklamada bulundu.

site.jpg

ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Deniz Hoca pozisyonla ilgili kişisel sosyal medya hesabından şöyle paylaştı, "Ümraniye golünde top kale vuruşundan geliyor. İlk izlediğimde fark edemedim. Dolayısıyla ofsayt olmaz" dedi. Bir diğer eski Hakem Bünyamin Gezer'in internette paylaşılan golün ofsayt olduğuna dair sözleri teyit edilemedi. Konyaspor Onur Ayık'ın 89. dakikada attığı golle skoru 2-1 yapmış, maç Soner Dikmen ile 2-2 bitti.

 Muhabir
Etiketler :