Konyaspor'da takımdaki son bilgiler!

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ TV 42'de açıklamalarda bulundu ve takımdaki son bilgileri paylaştı.
Konyaspor'da takımdaki son bilgiler!

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ Başakşehir maçını değerlendirdi, "Başakşehir maçına çok iyi hazırlandık. Omerovic geldikten sonra da takım olmaya başlamıştık. Sahamızda maçı yenebilirdik. Başakşehir maçı 2-0 öne geçtikten sonra başka gol de bulabilirdik. İstediğimiz skor olmadı. Teknik heyet, futbolcular ve bizler çok üzüldük. Ağlayanlar bile oldu"

Derebağ ara transfer dönemi ile ilgili gelen soruya, "Transferde sabırlı olmamız gerekiyor. Rizespor maçı öncesi görüşmeler devam ediyor. Şu anda net bir şey söyleyemeyiz. Transfer başladıktan sonra transfer ekibi ciddi bir çalışma içerisine girdiler. Başkanımız Ömer Korkmaz başta olmak üzere çok çalışılıyor. Forvet noktasında da ekibimiz çalışıyor.Teknik heyetimiz toplantısını yapacak ve eksikleri tespit edecek. Biz oyuncularımıza ve hocamıza güveniyoruz. Önümüzde 15 maç buradan çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

Fransız eldiven Paul Bernardoni'nin ayrılığı ilgili Derebağ, "Bernardoni bir türlü Konya'ya alışamadı. Belki de menajerinin baskısıyla ihtar çekiyordu. Biz de parasını ödedik. Kendisi ayrılmak istediğini söyledi" dedi.

 Muhabir
Etiketler :