Konyaspor 3.3 milyondan oldu!

Konyaspor’un sahasında Karagümrük ile berabere kalması ve Trabzonspor’un Alanyaspor’u yenmesiyle Anadolu Kartalı’nın ilk altıda bitirip 3.3 milyon ekstra alma ihtimali sona erdi. Yeşil beyazlılar son maçında Beşiktaş ile oynayacak.
Konyaspor 3.3 milyondan oldu!

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Karagümrük ile puanları bölüşen Konyaspor, Sivasspor deplasmanında aldığı yenilgi sonrası Karagümrük maçına ligde ilk altı şansını mucizelere bırakarak çıkmıştı. Yeşil beyazlıların Trabzonspor’un iki maçını da kaybetmesi ve kendilerinin 2 maçta 6 puan toplaması kaydıyla ilk altıda bitirecek ve lig sıralamasında ilk altıda olduğu için 3.3 milyon alacaktı.

aw905679-04.jpg

YEDİNCİLİK GARANTİ DEĞİL!
Ancak az olan bu ihtimalde ortadan kayboldu. Trabzonspor’un Alanyaspor’u 5-1 geçmesi, Anadolu Kartalı’nın ise Karagümrük ile 1-1 berabere bitirmesi ile altıncılık hayal suya düştü. Konyaspor ligdeli son maçında İstanbul’da Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Konyaspor, siyah beyazlılara kaybetmesi, 8. Sıradaki Karagümrük’ün Kasımpaşa’yı yenmesi durumunda genel averajda Konyaspor 8. Bitirebilir.

 Muhabir
Etiketler :