Konyaspor 3'te 3 yaptı

İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 sezonu öncesi oynadığı üç hazırlık maçını da galibiyetle tamamladı. Yeşil beyazlılar bu süreçte Erzurum kampında Erzurumspor'u 2-1 ve Antalyaspor'u 1-0 yenmeyi başarırken, son özel maçında ise Alanya'da Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti.
Konyaspor 3'te 3 yaptı

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına Konya'da başlayan İttifak Holding Konyaspor, ikinci etap kamp çalışmasını Erzurum'da gerçekleştirmişti. Yüksek irtifa Kamp Merkezi’nde çalışan Anadolu Kartalı, burada iki hazırlık maçı oynadı. Yeşil beyazlılar ilk özel maçında BB Erzurumspor'u Amir Hadziahmetovic ve Amar Rahmanovic'in golleri'yle 2-1 mağlup etti. Yeşil beyazlılar, buradaki ikinci hazırlık maçında ise Antalyaspor'u 90+2. dakikada Sokol Cikalleshi'nin attığı golle 1-0 yenmeyi başardı ve bu maçla birlikte Erzurum kampını tamamladı.

SON MAÇINDA FARKA GİTTİ

Erzurum kampı sonrası 3 günlük izne çıkan yeşil beyazlılar, daha sonra Konya'da Kayacık Tesisleri'nde lig hazırlıklarına yeniden başladı. Geçtiğimiz günlerde Aytemiz Alanyaspor ile alınan ortak karar gereğince ekipler Pazar günü, orman yangınlarında zarar görenlere bağış için özel maçta karşı karşıya geldi. Anadolu Kartalı, bu maçta ise rahat bir oyun sergilerken rakibini 3 golle geçti. Deplasmanda oynanan karşılaşmada farka giden Konyaspor, Sokol Cikalleshi, Jose Mpoku ve Nejc Skubic'in golleriyle sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :