Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı’nın sözleşmesine serbest kalma bedeli koydu mu? İşte yönetimin kararı…

Konyaspor’un geçen hafta 3+1 yıllık sözleşme uzattığı stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için serbest kalma bedeli konuldu mu? Sorusu akıllarda soru işareti bırakmıştı. İşte yönetimin aldığı karar…
Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı’nın sözleşmesine serbest kalma bedeli koydu mu? İşte yönetimin kararı…

Birçok takımın transfer listesinde yer alan Konyaspor’un 27 yaşındaki stoperi Abdülkerim Bardakçı, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3+1 yıllığına uzatmıştı. Konyaspor’a geleceğini emanet eden Bardakçı, aynı zamanda olası transferde de kulübüne para kazandırma yolunu seçmişti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken transfer piyasasını takip edenler Abdülkerim Bardakçı’nın serbest kalma bedelini merak etmeye başladı.

YÖNETİM, İSTEDİĞİ RAKAMI İSTEMEDE ÖZGÜR!
Bu konuyla alakalı Konyaspor, herhangi bir serbest kalma bedeli belirlemedi. Oyuncunun yıldızını parlatacağını ve şuan ki değerinden daha da fazla bir ücrete satılabileceğini düşünen yeşil-beyazlı yöneticiler, transferi değerinden az bir pahaya verme çekincesi nedeniyle frene bastı. Olası transfer tekliflerinde bir araya gelecek Konyaspor yönetimi, Abdülkerim için istediği fiyatı belirleme özgürlüğüne sahip oldu.

VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ