Konyaspor Abdülkerim'i durduramadı!

Konyaspor mağlubiyetten kaçamadı. Süper Lig'de 19. hafta mücadelesinde Rams Park'ta Galatasaray'ın konuğu oldu. Kaleci Deniz yıldızlaştı ancak maçta gollere engel olamadı. Sarı kırmızılılar 63 ve 90+3'te Abdülkerim Bardakçı, 90. dakikada Zaha'nın golleriyle 3-0 kazandı.
Konyaspor Abdülkerim'i durduramadı!

Trendyol Süper Lig 19. Hafta mücadelesinde Konyaspor, Galatasaray deplasmanında mücadele verdi. Maça Sokol Çikalleshi ve Paul Bernardoni gibi iki as oyuncusundan eksik başlayan Anadolu Kartalı’nda kaleye 18 yaşındaki file bekçi Deniz Ertaş geçti. Deniz ilk yarı bitmeden 5 kurtarışa imza attı ve alkış aldı. Forvet bölgesinde ise Nelson Oliveira görev aldı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

mac-1-001.jpg


KİLİDİ ABDÜLKERİM AÇTI

Rakibini sahasında bekleyen ve fırsat kollayan Konyaspor savunmayı başarılı kurdu. Deniz Ertaş gole izin vermedi. İkinci yarıda Galatasaray ceza sahası dışından yeşil beyazlıların kalesini geçmeye çalıştı. Gol perdesini Konyaspor’un eski futbolcusu açtı. Sol kanattan Kerem Demirbay’ın ortasında hücuma katılan savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı 63. Dakikada eski takımına karşı golünü attı.

mac-2-001.jpg

Anadolu Kartalı golden sonra rakibin üzerine gitti. Sol kanattan Moreno, sağ kanattan ise Prip’in taşıdığı pozisyonlar sonrasında Soner ve Cicaldau ile yeşil beyazlılar gol aradı ancak başarılı olamadı. Oyunun son bölümünde baskısını arttıran Galatasaray 90'da Zaha, 90+3'te Abdülkerim Bardakçı'nın golleriyle maçı 3-0 bitirdi. Konyaspor 18 puanla 16. sırada haftayı kapattı.

 Muhabir
Etiketler :