Konyaspor adımlarını hızlandırıyor!

Konyaspor'da beklenen olağanüstü genel kurul sona erdi. Yeşil beyazlılar güçlü yönetim mesajıyla girdiği kurulda Başkan Fatih Özgökçen tek liste girdi ve yeniden başkanlığa seçildi. Yeşil beyazlılarda artık gözler sponsorluk anlaşmaları ve yeni transferlerde.
Konyaspor adımlarını hızlandırıyor!

Konyaspor'da beklenen olağanüstü genel kurul sona erdi. Yeşil beyazlılar güçlü yönetim mesajıyla girdiği kurulda Başkan Fatih Özgökçen tek liste girdi ve yeniden başkanlığa seçildi. Anadolu Kartalı'nda kurul sonrası lige çok az bir süre kala artık gaza basılacak. İlk hamle geldi, yeşil beyazlıların futbolcu alacağından dolayı kapanan transfer tahtası yeniden açıldı. Transferler açıklandı.

konyaspor.jpg

YENİ İMZALAR ATILACAK

Konyaspor genel kurul saatinde bombaları üst üste patlattı. Anadolu Kartalı Marlos Moreno ile 2+1 yıllık, Yunus Mallı ile 1 yıllık, Morgan Schneiderlin ile 2 yıllık, Paul Bermardoni ile 2 yıllık ve Alexandru Cicaldau (geçici transfer) ile anlaştığını ilan etti. Adil Demirbağ'a Fransa Metz'den transfer teklifi var. Demirbağ'ın takımdan ayrılması durumunda bir yeşil beyazlılar 1 stoper ve en az 1 forvet alınacak.

stadyum.jpg

SIRA GELDİ SPONSORLUKLARA
Diğer yandan isim ve göğüs ismi konusunda TÜMOSAN ile anlaşan Anadolu Kartalı, başka sponsorluklar için mesai harcıyor. İlk gündem stadyum ismi sponsorluğu. Yeşil beyazlılar'da Medaş'ın isim hakkı sözleşmesi sona erdi. Kurum yeni teklif gönderirken, yönetim başka teklifler de aldı. Konyaspor'da kısa sürede stadyum ismi konusunda isim sponsorluğu açıklaması bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :