Konyaspor, Ahmed Hassan'dan verim alamıyor!

Konyaspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Mısırlı forvet Ahmed Hassan, şuana kadar beklentilerin altında kaldı. Son oynanan Yeni Malatya maçında da teknik patron İlhan Palut tarafından tercih edilmeyen ve oyuna dahil olamayan Hassan, tam bir hayal kırıklığı oldu
Konyaspor, Ahmed Hassan'dan verim alamıyor!

Sezon başında Konyaspor’un pazarlıklar sonrasında yaklaşık 1,5 milyon Euro’ya Olimpiakos’tan kadrosuna kattığı golcü oyuncu Ahmed Hassan, istenilen düzeye henüz gelemedi. Teknik patron İlhan Palut’un oyun sistemine uymayan ve maçlara yedek başlayan Mısırlı forvet, sonradan dahil olduğu karşılaşmalarda da etkili olamadı. Yeşil-beyazlı formayla 8 maça çıkan Ahmed Hassan, 1 gol-1 asistlik performans sergiledi. Hassan, son oynanan Yeni Malatya maçında ise oyuna dahi giremedi. Hassan’ın takımdaki geleceği merak ediliyor.
hassan.jpg
HOCA’NIN SİSTEMİNE UYMUYOR

Teknik patron İlhan Palut’un sistemine Arnavut golcü Sokol Cikalleshi’nin uyması nedeniyle yedek kulübesine mahkum olan Mısırlı oyuncu, Fenerbahçe maçından önce verdiği röportajında Sokol Cikalleshi ile birlikte oynaması durumunda daha etkili olabileceğini açıkça dile getirmişti. İlhan Palut ise tek forvetli sistemine ve Sokol Cikalleshi tercihine devam etmişti. Hoca’nın sistemi başarıyı getirince de Hassan’a kulübe yolu görünmüştü. Son oynanan Yeni Malatya maçında gol lazım olmasına rağmen Hassan’ın oyuna girememesi ise Hoca’nın oyuncuya olan güvenini kaybetmesi olarak yorumlandı.
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER