Konyaspor-Ankaragücü, Hayata dönüş!

Konyaspor hayata döndü. Anadolu Kartalı, Ankaragücü'nü Louka Prip'in 38. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Yeşil beyazlılar ligde 7 maç aranın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 25'e yükseltti.
Konyaspor-Ankaragücü, Hayata dönüş!

Trendyol Süper Lig 25. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Ankaragücü’nü konuk etti. Yeşil beyazlıların taraftar ortalamasında rekor kırdığı mücadelede Anadolu Kartalı müsabakaya baskılı başladı. İlk yarıda Alexandru Cicaldau ile etkili olan Konyaspor, Rumen oyuncuyla 2 kez gole yaklaştı. 38. Dakikada ise sahneye Prip çıktı. Kaptan Guilherme’nin başlattığı akında, Sokol topu Prip’e çıkardı.

mac-1.jpg


PRİP DURDURULAMIYOR

Louka Prip düzgün bir şutla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 45 dakikada başka gol sesi gelmedi ve Konyaspor Prip’in golüyle devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıda Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu oyuncu değişikleriyle başladı ve ofans gücünü arttırmaya çalıştı. Ancak Konyaspor oyunun kontrolünü rakibine bırakmadı. Son yarım saatte Başkent ekibi baskısını arttırdı.

mac-2.jpg

OMEROVİC’İN İLK GALİBİYETİ

Müsabakanın kalan dakikaların gol sesi çıkmadı. Konyaspor, Louka Prip’in attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanmayı başardı. Konyaspor, 7 maç aradan sonra 3 puanı aldı ve puanını 25’e yükselterek reaksiyon verdi. Konyaspor başında 5 maçına çıkan Fahrudin Omerovic kupadaki galibiyetlerin ardından ligdeki ilk galibiyetini hanesine yazdırdı. Konuk Ankaragücü ise Konya’dan puansız ayrıldı ve 29 puanda kaldı.

 Muhabir
Etiketler :