Konyaspor ara sonrası nasıl dönüyor?

Süper ligde bu sezon Katar’daki Dünya Kupası ve Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle bir çok kez durdu. Oynama alışkanlığı olan takımların zorlandığı bu aralar sonrasında Konyaspor’un oynadığı maçlar ve topladığı puanlar inceledik.
Konyaspor ara sonrası nasıl dönüyor?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonun sonuna yaklaşılırken bu sezon futbol oynamak çok zor haldeydi. Katar’da düzenlenen Dünya kupasının ilk defa lig ortasında yapılması, şubat ayında Türkiye’nin en büyük acısı depremin yaşaması gibi sebeplerle süper ligde çok fazla ara gerçekleşti. Futbol ritmini bulan takımların zorlandığı bu aralarda Konyaspor’un aldığı puanları haberleştirdik.

bay-iyi-gelmiyor-1.jpg

4 ARA ,4 PUAN
Konyaspor turnuva sonrasında 15. Haftada Alanyaspor ile sahasında 2-2 berabere kaldı. 9 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında ilk maçında Anadolu Kartalı 23. Haftada Fenerbahçe’ye 4-0 yenildi. Deprem sonrası ligden çekilen takımlar nedeniyle Konyaspor verilen bayların ertesinde 26. Haftada Galatasaray’ı 2-1 yendi. 30. Haftada ise bay sonrası Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.

 Muhabir
Etiketler :