Konyaspor Arabistan'ın takibinde!

Konyaspor Arabistan pazarına girdi. Anadolu Kartalı geçen sezon golcüsü Sokol Çikalleshi’yi Al Khaleej takımına gönderirken bu sezon ise kalecisi İbrahim Sehic’i Khaleej takımına gönderecek. Sehic yeni takımını sosyal medyada ekledi, transferde artık resmi açıklamalar bekleniyor.
Konyaspor Arabistan'ın takibinde!

Konyaspor oyuncu ihracatıyla öne çıktı. Yeşil beyazlılar son dönemin trendi olan Arabistan pazarına ikinci oyuncusunu göndermek için saatler sayıyor. Anadolu Kartalı önceki sezon takımın golcüsü Sokol Çikalleshi’yi Al Khaleej’e kiralamış ve daha sonra tekrar takıma dahil etmişti. Konyaspor bu sefer kaptanı İbrahim Sehic’i Al Khaleej’e gönderecek. Sehic yeni takımını sosyal medyasında ekledi.

sokol.jpg

İMZA HABERİ BEKLEİNİYOR

2020 yılında Erzurumspor’dan Konyaspor’a gelen İbrahim Sehic yeşil beyazlılarla taraftarın gönlünü kazandı. Bosnalı eldiven 27 Şubat’ta takımı ile sözleşme yenilerek 2 yıllık bir anlaşma yaparak kariyerini yeşil beyazlı forma ile sonlandıracaktı. Ancak Khaleej ekibi Konyaspor’u ve oyuncuyu ikna etti. İbrahim Sehic Anadolu Kartalı’na para kazandırarak ayrılacak. Transferde imza bekleniyor.

sehic.jpg

 Muhabir
Etiketler :