Konyaspor aradığı forveti buldu - ÖZEL

Konyaspor'a kule forvet. Yeşil beyazlılar en son Novi Pazar'da forma giyen 25 yaşındaki golcü Andrija Majdevac ile prensipte anlaştı. Bir aksilik olmazsa 1.86'lık golcü oyuncu yeşil beyazlı formayı giyecek.
Konyaspor aradığı forveti buldu - ÖZEL

Konyaspor'da aranan forvet Sırbistan'da bulundu. Yeşil beyazlılarda Emreli ve Diouf ile yollar ayrıldıktan sonra Muhammet Demir'in sakatlanmasıyla hücumda tek kalan Sokol Çikalleshi'nin yanına Andrija Majdevac'ın gelmesi bekleniyor. Bir süredir forvet arayışlarını sürdüren Anadolu Kartalı Novi Pazar ile Temmuz ayında sözleşmesi biten 25 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaştı, oyuncu şehre çağrıldı.

majdevac.jpg

NOVİ'DE 15 GOLE ETKİ YAPTI

Birinci görevi santrafor pozisyonu olan Majdevac forvet arkası ve sağ kanatta da görev alabiliyor. 1.86 boyu ile hava toplarında etkili olan oyuncu için Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in onay verdi. Majdevac kariyerinde Balzan FC ile 47 maçta 28 gol, 13 asist yaparken, Limassol takımında 37 maçta 9 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Majdevac son oynadığı Novi'de ise 32 maçta 12 gol, 3 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :