Konyaspor aralardan iyi dönemedi!

Süper Lig’de 2022-2023 Sezonu geride kalırken yeşil beyazlılar için dikkat çekici bir istatistik öne çıktı. Yeşil beyazlılar dünya kupası, deprem ve fikstür nedeniyle ligde verilen araların dönüşünde neredeyse her maç puan kaybetti. Konyaspor’a bay iyi gelmezken yalnızca Galatasaray’ı yenebildi.
Konyaspor aralardan iyi dönemedi!

2022-2023 sezonu tüm ülkelerin futbol akışını etkilerken, Türkiye’de maç fikstürü diğer ülkelerden daha çok değişti. Tarihte ilk defa ligler devam ederken Dünya Kupası organizasyonu düzenlendi ve tüm liglere ara verildi. Ayrıca Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem felaketi ve Süper Lig’deki fikstürdeki bay’lar takımların futbol alışkanlığını değiştirdi. Konyaspor bu aralarda çok puan kaybetti.

dinlenmek-yaramadi-1-001.jpg

11 PUAN KAYBETTİ
Konyaspor turnuva sonrasında 15. Haftada Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. 9 Şubat’taki deprem sonrasında ilk maçında Konyaspor 23. Haftada Fenerbahçe’ye 4-0 yenildi. İki takım lige devam edemedi. 26. Haftada Galatasaray maçı öncesi bay geçildi. Ara sonrasında Konyaspor Galatasaray’ı 2-1 yenmesine karşın fikstürdeki diğer ara dönüşlerinde Adana Demirspor ve Sivasspor’a yenildi.

 Muhabir
Etiketler :