Konyaspor Aslan'ın rekorunu kırmak için çıkacak

Spor Toto Süper Lig 26. Hafta karşılaşmasında yarın Konyaspor- Galatasaray’ı Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda ağırlayacak. Okan Buruk galibiyet rekorunu, Stanojevic kariyerindeki kazanamama rekorunu kırmak istiyor.
Konyaspor Aslan'ın rekorunu kırmak için çıkacak

2023'ün ilk galibiyeti. 14 maçlık galibiyet serisi ile ligin lideri Galatasaray, Hatayspor maçı bay nedeniyle 2023 yılında ilk galibiyetini hükmen almış Konyaspor karşısına çıkacak. Yeşil beyazlıların 3-0’lık bay galibiyeti haricinde yarın Aleksandar Stanojevic yönetiminde ilk galibiyet, ilk golünü bulmak için taraftarıyla buluşacak. Stanojevic taraftarları mutlu etmek için çalıştıklarını belirterek mesaj verdi.

guilherme.jpg

GALİBİYET SERİSİ BİTECEK Mİ?
Giresunspor beraberliğiyle ilk puanını hanesine yazdıran Stanojevic, bay galibiyeti bir kenara ilk kez taraftarlara galibiyet vermek istiyor. Çift Başlı Kartal eğer karşılaşmayı yenerse olumsuz gidişata dur diyecek. Aslan’da ise sarı kırmızılılar ligde galibiyet serisi ile rekor kırarken Konya maçıyla ya rekorunu geliştirecek ya da galibiyet serisi yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu çimlerinde bırakacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :