Konyaspor-Başakşehir, Kara bulutlar!

Konyaspor devamını getiremedi. Ateş hattından çıkmak için kritik öneme sahip mücadelede Anadolu Kartalı 8 ve 14. dakikada Louka Prip ile öne geçti. İkinci yarı sağ kanadı etkili kullanan Başakşehir 67 ve 79'da Piatek'in golleriyle beraberliği sağladı. 90. dakika Piatek son sözü söyledi. Konyaspor 3-2 kaybetti.
Konyaspor-Başakşehir, Kara bulutlar!

Trendyol Süper Lig 23. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Rams Başakşehir’i konuk etti. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan Anadolu Kartalı karşılaşmaya fırtına gibi başladı. Konyaspor rakibine ön alan baskısı yaparak hataya zorladı ve kazanılan 2 atakta skoru buldu. 8. Dakikada Louka Prip takımını öne geçirdi. Danimarkalı 6 dakika sonra benzer bir atakta yeniden sahneye çıktı.

konyaspor.jpg


PRİP YENİDEN SAHNEDE

Marlos Moreno’nun kaptığı topta, Sokol’un arka direk pasında Prip 14. Dakikada skoru 2-0’a getirdi. Gol sonrasında yeşil beyazlılar Prip ile 3. golü kaçırdı, Başakşehir’de ise Piatek’in şutlarında Deniz gole izin vermedi ve ilk yarı 2-0 sona erdi. İkinci yarıda iki takımın karşılıklı ataklar yakaladı. Konuk turuncu mavililer ağırlıklı olarak sağ kanattan gol aradı. Farkı 1'e indiren gol VAR uyarısıyla geldi.

konyaspor-1.jpg

PİATEK HAT TRİCK

Maçta dakikalar 65'i gösterdiğinde Emirhan ile Metehan arasındaki pozisyonda Hakem Alper Akarsu önce devam dedi, pozisyon bitiminde VAR uyarısıyla Başakşehir penaltı kullandı. Piatek 67. dakikada skoru 2-1 yaptı. Baskısını arttıran konuk ekip sağ kanattan Deniz'in ortasında Piatek'in kafa golüyle maçta eşitliği yakaladı. Maçta son sözü 90. dakikada 2 golün sahibi Piatek yaptı. Maç sonucu 3-2.

konyaspor-2.jpg

 Muhabir
Etiketler :