Konyaspor, Başakşehir sınavında!

Konyaspor için kritik 90 dakika. Anadolu Kartalı, Süper Lig 23. hafta mücadelesinde sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Yeşil beyazlılar'da Fahrudin Omerovic ilk galibiyeti için sahaya çıkacak. Alper Akarsu'nun yöneteceği müsabaka 13:30'da başlayacak.
Konyaspor, Başakşehir sınavında!

Konyaspor ve Başakşehir Pazar günü 26. randevuda karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 25 maçta İstanbul temsilcisinin üstünlüğü dikkat çekiyor. Konyaspor 4, Başakşehir 12 kez sahadan 3 puan ile ayrıldı. Geride kalan 9 maçta ise beraberlik bozulmadı. Konyaspor bu maçlarda 19 gol attı, 39 gol kalesinde gördü. İki takım arasında geçen sezonki maçlarda ise Başakşehir 2-0, Konyaspor 1-0’lık galibiyetle maçları tamamladı. Konyaspor maça 21 puanla çıkacak ve potadan çıkmak için oynayacak.

duduk-genc-hakemde-2.jpg

DÜDÜK GENÇ HAKEMDE

Konyaspor-Başakşehir maçına genç hakem atandı. Anadolu Kartalı için kritik öneme sahip olan mücadelede düdük Alper Akarsu’da olacak. 28 yaşındaki Akarsu, Süper Lig’deki ikinci maçında görev alacak. 17 Ocak’ta Alanyaspor’un Samsunspor’u konuk ettiği maçla ilk lig heyecanını yaşayan Akarsu, ikinci kez sahaya çıkacak. Ankara bölge hakemi olan Alper Akarsu, kariyerindeki 91. Maçını yönetecek.

transferler-oynayacak-mi-1.jpg

LİSANSLAR TAMAM

Ara transfer dönemine hızlı giriş yapan Konyaspor; Emmanuel Boateng, Jakub Slowik, Filip Damjanovic, Valon Ethemi ve Alassane N’Dao ile imza attı. Son olarak N'Dao transferini açıklayan yeşil beyazlılar oyuncunun lisansını çıkardı. Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic’in görev vermesi halinde tüm transferler bugün sahada olabilecek.

duduk-genc-hakemde-1.jpg

TARİHE GEÇEN MAÇLAR

Konyaspor-Başakşehir maçında iki takım arasındaki tarihe geçen maçlar. (Konyaspor baz alınmıştır)

En Farklı Galibiyet (4 - 0) 4 fark, 2 kez, sonuncusu: 13.04.2003
En Farklı Mağlubiyet (5 - 0) 08.03.2008
En Gollü Maç (2 - 6) Toplam 8 gol, 15.11.1998
En Gollü Beraberlik (1 - 1) 7 kez, sonuncusu: 03.03.2021

rekabette-son-rakamlar.jpg

 Muhabir
Etiketler :