Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Trabzonspor deplasmanına gitti mi?

Tümosan Konyaspor, bugün akşam deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini bekleyen yeşil beyazlılarda, Başkan Fatih Özgökçen’in Trabzon deplasmanına gidip gitmediği ise merak konusu oldu.
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Trabzonspor deplasmanına gitti mi?

Tümosan Konyaspor, bugün deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hakan Keleş ve yardımcı antrenörler yönetiminde Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 oyunla devam eden antrenman, koşu ve topla oyun ile sona erdi. Yeşil beyazlılar, akşam 20:00'de başlayacak maç için beklemeye geçti.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN TRABZON’A GİTTİ Mİ?

Trabzon deplasmanında Konyaspor taraftarının takımı yalnız bırakmayacağı düşünülürken, Başkan Fatih Özgökçen’in de 20 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Genel Kurulu öncesi Trabzon deplasmanına gittiği öğrenildi. Konyaspor’u Trabzon deplasmanında neredeyse tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte temsil edecek olan Fatih Özgökçen, böylelikle Konyaspor Başkanlığı’nda son deplasman maçına da gitmiş olacak.

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :