Konyaspor Başkanı Özgökçen camiaya seslendi

Anadolu Kartalı başkanını seçti. Yeşil beyazlılarda tek liste olarak Olağanüstü Genel Kurul'da aday olarak giren mevcut Başkan Fatih Özgökçen göreve devam etti. Başkan ilk açıklamalarını yaptı.
Konyaspor Başkanı Özgökçen camiaya seslendi

Anadolu Kartalı başkanını seçti. Yeşil beyazlılarda tek liste olarak Olağanüstü Genel Kurul'da aday olarak giren mevcut Başkan Fatih Özgökçen yeniden seçildi. Konyaspor gelecek sezona güçlü yönetim anlayışı ile devam edecek.

Genel kurulda konuşma yapan Fatih Özgökçen camiaya seslendi. Başkan Özgökçen, "Belki bugün alacağımız kararlar takımımız için milat olarak. 2 yıl boyunca dinlenmek bilmeden çalıştık, çabaladık ve mücadele ettik ama pes edecek kadar korkak olmadık. Konyaspor, Konya şehri ile hemhal olmuştur. Çift Başlı Kartal destek olmadan boynu kalacaktır. 26 aylık süreç içerisinde de takımımız bu desteği hissetmiştir. Göreve geldiğimiz sürede 3-4 sene ilk 10, ikinci 3-4 senede ise ilk 5 hedefi ile yola çıkmıştır. Önceliğimiz sürdürebilir bir takım yapmaktı ve bunu sağladık" diye konuştu.

Başkan Özgökçen ilkeli bir duruş sağladıklarını belirterek, "Dünden bu güne bir hareket değil, tarihi bir yolculuk düşüncesinde olduk. Popülist olmadık ve idealler üzerinden çalıştık. Ligde kalacak bir takım yerine şampiyonluk hayalleri kurdurduk Bunu bütüncül bir bakışla yaptık, taraftarlarımızın desteğiyle yaptık" dedi

 Muhabir
Etiketler :