Konyaspor Başkanı Özgökçen sordu, diyet mi ödendi?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Adana Demirspor maçı sonrası Hakem Sarper Barış Saka ve MHK Başkanı Lale Orta hakkında konuştu.
Konyaspor Başkanı Özgökçen sordu, diyet mi ödendi?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen hakemler üzerinden MHK'yi eleştirdi. Başkan Özgökçen MHK Başkanı Lale Orta'nın istifasını istedi ve şöyle konuştu, "İki yıldır Konyaspor camiası için mücadele veriyoruz. Neredeyse hiçbir zaman hakemle ilgili açıklama yapmadık canımız yansa bile konuşmadık ama bir şeylerin değişmesi gerektiğini hep savunduk. Adana Demirspor maçı öncesi Başkan Sancak ile de bu durumlar hakkında sohbetimiz olmuştu. İlk yarı çok iyi bir oyun vardı sahada. Ancak ikinci yarıda sanırım kırmızı karttan sonra durumu eşitlemek için hakem olmadık bir penaltı oluşturdu"

DİYET Mİ ÖDENDİ?

Adana Demirspor'un geçtiğimiz sezon Sarper Barış Saka'ya yönelik söylemelerini hatırlatan Başkan Özgökçen, "Hakem rakibimiz aleyhine verdiği kararlar sonrası sanırım bu maçta diyetini ödedi. Milyonların etkilendiği maçta böyle hatalar yapılmamalı. Hakem VAR beni çağırmadı diyor, o zaman VAR ne işe yarıyor? Her hafta bir takım açıklama yapmak zorunda kalıyor. Bu düşünceyle Edirne'den öteye gidemiyoruz. Elimde belge var diyen Federasyon'a gidiyor" dedi. Başkan Fatih Özgökçen Lale Orta'nın istifasını,Sarper Barış Saka'nın görevden alınmasını istedi.

 Muhabir
Etiketler :