Konyaspor Başkanı Özgökçen teşekkür etti

Geçen hafta gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası Konyaspor’un yeni başkanlığına seçilen Fatih Özgökçen, teşekkür mesajı yayınladı. Özgökçen, genel kurulun Konya’ya ve Konyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konyaspor Başkanı Özgökçen teşekkür etti

İttifak Holding Konyaspor’un yeni Başkanı Fatih Özgökçen, yayınladığı teşekkür mesajıyla, geçen haftaki kongrede kendisine destek veren ve genel kurul sonrası gerek yüz yüze, gerek arayarak, gerek de sosyal medya üzerinden tebrik eden kişi, kurum ve kuruluşlara şükranlarını dile getirdi. Başkan Özgökçen mesajında, “5 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurul sonrasında asırlık çınar Konyaspor'umuzun yönetimine seçilmiş bulunmaktayız. Genel kurulumuza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a, TFF Başkan Vekilimiz ve Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a, kulübümüzün gerçek sahipleri olan delegelerimize, divan heyetimize, eski başkanlarımıza, kamu/kurum kuruluş, özel sektör temsilcileri ile basınımızın güzide mensuplarına, yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

‘CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN’

Başkan Özgökçen, “Delegelerimizin teveccühü ile seçilmemizin hemen ardından şahsımı ve yönetim kurulumuzu tebrik eden başta, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu'na, Kulüpler Birliği Vakfı'na, Süper Lig kulüplerimize, Konya Milletvekillerimize, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, siyası partilerimizin il ve ilçe temsilcilerine, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuza, dernek ve vakıflarımızın başkan ve yöneticilerine, bizzat kulübümüzü arayan, telgraf çeken, elektronik posta gönderen, sosyal mecralardan iyi dilek ve temennilerini ileten Konyaspor sevdalılarına, dostlarımıza, yol arkadaşlarımıza, geçmişte kulübümüz için maddi manevi her türlü fedakarlığı yapan başkan ve yönetim kurullarına şahsım ve yol arkadaşlarım adına gönülden teşekkür ediyorum. Olağanüstü Genel Kurulumuz şehrimize ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.