Konyaspor Başkanı Özgökçen: Yüzleri güldürecek takım oluşturacağız

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, “İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek bir takım oluşturacağız. Ama bu konuda sabırlıyız. Hata yapmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
Konyaspor Başkanı Özgökçen: Yüzleri güldürecek takım oluşturacağız

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ile yeni yönetim kurulu Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret etti. 5 Haziran’da seçilen yeni yönetim kurulu, günün ilk ziyaretinde Vali Vahdettin Özkan ile bir araya geldi.

konyaspor-protokol-1.jpg

Ziyarette Konyaspor’un mevcut durumu hakkında Vali Vahdettin Özkan’ı bilgilendiren Başkan Fatih Özgökçen, samimi bir havada gerçekleşen sohbetin ardından kulübün hediyelerini kendisine takdim etti.  Vali Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetim kuruluna ve Başkan Özgökçen’e başarı dileğinde bulundu. Yeşil beyazlı yöneticiler vilayet ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Konyaspor’un bugünü ve yarınının konuşulduğu ziyarettin ardından Başkan Fatih Özgökçen, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı hediye etti.

konyaspor-protokol-11.jpg

BAŞKAN ALTAY YENİ FORMALARI MERAK EDİYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yeni sezon formalarını merakla beklediklerini ve çıkar çıkmaz formaları temin edeceklerini söyledi.  Altay ayrıca başkan ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu. Yönetim kurulu son olarak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Pekyatırmacı, Konyaspor’un bu sezon futbolda ve basketbolda büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Başkan Fatih Özgökçen de “Yönetim kurulundaki çok kıymetli arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek bir takım oluşturacağız. Ama bu konuda sabırlıyız. Hata yapmak istemiyoruz” şeklinde konuştu. Ziyaret, karşılıklı verilen hediyelerle sona erdi.

konyaspor-protokol-7.jpg