Konyaspor Başkanı Özgökçen'i heyecanlandıran isim belli oldu!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’i heyecanlandıran isme Yeni Haber ulaştı. Balkan menşeili oyuncu için Anadolu Kartalı, halen nabız yokluyor!
Konyaspor Başkanı Özgökçen'i heyecanlandıran isim belli oldu!

İspanyol forvet Jesus Jimenez’in ardından Konyaspor’da gözler kanat mevkisine yapılacak transfere çevrildi. Yoğun bir transfer dönemi geçiren yeşil-beyazlı idari kurmayların hedefinde herkesin merak ettiği o isim var. Kim bu başkanı heyecanlandıran oyuncu? Bilgiye Yeni Haber Gazetesi Spor Müdürü Veli Özkan ulaştı. O isim Hırvatistan’ın Rijeka takımında oynayan Hırvat Robert Muric’ten başkası değil.Daha önce Konyaspor yönetimi bu ismi yalanlamıştı ancak bu durumun transfer taktiği olduğu öğrenildi. 

PAZARLIKLAR ÇOK SIKI YAPILIYOR
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; Robert Muric’i ikna eden Konyaspor yönetimi, oyuncunun kulübüyle anlaşabilmek için büyük çaba sarfediyor. Kulübü, maddi olarak zor durumda bırakmak istemeyen yeşil-beyazlı idareciler ise sıkı pazarlık yapıyor. Transferin kısa süre içerisinde olumlu ya da olumsuz bir şekilde açıklığa kavuşması bekleniyor.

robert-muric1.jpg

BİLGİ: Robert Muric, bu sezonki 5 maçlık dilimde 1 gol bir asistlik performans sergiledi. Geçen sezon ise Hırvat oyuncu, 38 maçta 12 gol 7 asist yapmıştı.

Veli Özkan – Yeni Haber Gazetesi

 

Etiketler :