Konyaspor Başkanı Özgökçen'in tüm açıklamaları

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen son haftalarda yaşanan puan kayıpları, transfer süreci, teknik heyetteki ayrılık ve gündemle ilgili basın toplantısı düzenledi.
Konyaspor Başkanı Özgökçen'in tüm açıklamaları

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen son haftalarda yaşanan puan kayıpları, transfer süreci, teknik heyetteki ayrılık ve gündemle ilgili basın toplantısı düzenledi. Başkan Özgökçen eleştirileri haklı bulduklarını ancak yıpratıcı olmamak gerektiğini dile getirdi.

MAÇ SONRASI PROTESTO

Konyaspor’da önceki MKE Ankaragücü maçı sonrası hareketli saatler yaşandı. Ligde alınan kötü sonuçlar sonrası İlhan Palut ile yollarını ayıran Konyaspor yönetimi yeni teknik heyetle de galibiyet kazanamadı. 20. Haftanın son mücadelesinde MKE Ankaragücü’nü konuk eden Konyaspor 52. Dakikada geri düşerken stadyumda 75. Dakika sonrasında yönetime istifa tezahüratları yükseldi.

KÖTÜ GİDİŞATI DEĞERLENDİRDİ

Tepkiler maç ile sınırlı kalmadı. Kaybedilen maç sonrası taraftarlar protokol çıkışında tezahüratlara devam etti. Araya polis ekipleri girdi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen tepkiler sonrasında basın toplantısı düzenleyerek hem kötü gidişatı hem de gündemdeki sorular hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özgökçen toplantıya “Taraftarlarımız her zaman haklıdır” söylemiyle başladı.

“ELEŞTİRİRKEN YIPRATICI OLMAYALIM”

Özgökçen, “Taraftar her zaman haklıdır. Onlar her zaman tuttukları takım kazansın, başarılı olsun isterler. ‘Kravatlılar gider atkılılar kalır’ diyorlar ancak biz bugün taraftarlarımıza göre kravatımızı çıkardığımızda yeniden atkımızı takacağız. Takımımızın her maçı kazanmasını isteyeceğiz. Tepkilerde haklılar. İstifa edilir edilmez başka bir konu ancak eleştirirken yıpratıcı olmamak gerekiyor” dedi.

taraftarlar-hakli-1.jpg

KULÜBÜN MENFAATLERİ İÇİN GİTTİ

İlhan Palut’un ayrılık süreciyle ilgili konuşan Başkan, “İlhan Palut ile 10 dakika görüştükten sonra imzaları atmıştık. Dün sözleşme yenilemeyin diyenler, bugün neden gönderdin diyorlar. Hocamızla geçen sezon başarılı bir sezon geçirdik. Kulübümüzün en çok puan toplayan teknik direktörüyle ayrılık kararını kolay almadık. Ancak klasik olacak ama kulübün menfaatleri için yollarımızı ayırdık” diye konuştu.

AMİR’DEN BEKLENTİLERİMİZ VAR

Başkan Özgökçen transferle ilgili olarak “Amir 7 senedir bu camianın evladı. ‘Nereden buldunuz bu oyuncuyu’ denilen dönemden, ‘Amir asla gönderilemez’ denilen döneme gelmek kolay olmadı.. Kendisini biz yetiştirdik. Kendisiyle ilgili gelen resmi tekliflerin hepsini reddettik. Çıkan tüm haberler gerçek dışı. Bizim istediğimiz rakam gelmedi. Diğer oyuncularla da görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :