Konyaspor Başkanı, takımın oyunundan memnun!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Trabzonspor karşısında çok gol kaçırdıklarını belirterek, takımın iyi futbolundan dolayı mutlu olduklarını bu şekilde devam etmek istediklerini söyledi.
Konyaspor Başkanı, takımın oyunundan memnun!

Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Trabzonspor maçını değerlendirerek, “Namağlup unvanımız devam ediyor. Maçı izleyen taraflı tarafsız herkes keyif almıştır. Güzel maçtı. Takım olarak çok güzel organize olan mücadele eden bir Konyaspor vardı. Herkes de mutlu olmuştur. Çok net gol fırsatlarını kaçırdık. Futbol skor oyunu, her şey olabilir. Tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettik. Kazanabilirdik, ibre bizden yanaydı. Tüm istatistiklerde öndeydik. 3. Golü bulamadık. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİNİ ARTIRMALI
Taraftardan daha çok destek beklediklerini belirten Özgökçen, “Sayıda bir artış ama istediğimiz düzeyde değil. 5 bin kadar taraftarımız vardı. Takımımız çok iyi gidiyor. Bunu daha üst seviyelere çıkardığımız zaten Konyaspor’un kendi stadında beli zor bükülür. Bizleri yalnız bırakmasınlar, ihtiyacımız var desteklerine. Güzel giden, iyi mücadele eden takıma onların da desteğini bekliyoruz” diye konuştu. Bu hafta oynanacak Kasımpaşa maçı ilgili de konuşan Başkan Özgökçen, “Kasımpaşa diri takım. Futbolcularımızın mücadele anlamında kararlılıklarının devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah güzel bir maç ve iyi bir skor bekliyoruz” ifadelerini kullandı