Konyaspor basket finalde

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Beysu Konyaspor basket, deplasmanda Sigortam.Net’i yenerek seriyi 3-1 kazandı ve finale yükseldi
Konyaspor basket finalde

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Beysu Konyaspor basket, deplasmanda Sigortam.Net’i yenerek seriyi 3-1 kazandı ve finale yükseldi.

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde play-off yarı final serisinin 4.maçında Konyaspor Basket Sigortam.Net ile karşılaştı. Kritik karşılaşmayı 85-83 kazanan yeşil-beyazlılar, adını finale yazdırdı. Cebeci Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Konyaspor Basketbol, Matt Morgan, Tayfun Erülkü,Umut Geçen,Azizcan Özdemir ve Derek ilk 5'i ile başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde rakibi karşısında üstün oynayan yeşil-beyazlılar bu periyodu 21-25 kazanırken, devre arasına 41-40 yenik girdi. Başa baş geçen 3. çeyrekte ise Konyaspor rakibi karşısında iyi oyununu sürdürdü ve bu periyodu da 61-62 kazandı. Son çeyrekte ise rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar bu periyodu da 85-83 kazanarak adını finale yazdırdı.

Yeşil-beyazlıların, finaldeki rakibi Pazartesi  günü Samsunspor-Mamak Belediyesi arasında oynanacak karşılaşmada belli olacak. (Spor Servisi)