Konyaspor Basketbol'a saygı duyulacak

Konyaspor Basketbol'a saygı duyulacak

Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve hedeflerinin son iki sezondan daha başarılı bir takım oluşturmak olduğunu söyleyen Torku Konyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Bekir, “Bu sezon herkesin saygı duyduğu bir takım olacağız” dedi.

 

Torku Konyaspor Basketbol Takımı yeni sezona çok düşük bir bütçeyle başarılı olabilmek için hazırlanıyor. Baş antrenör Aziz Bekir de ellerindeki bütçeyi en verimli şekilde kullanarak iyi bir takım oluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, ‘’Transfer sezonunu henüz kapatmadık. Bir tane daha yerli oyuncu almayı düşünüyoruz. Bu sezon da geçen sezonlarda olduğu gibi iyi, heyecanlı basketbol oynayarak, salonu doldurarak heyecanlı maçlar oynamayı planlıyoruz. Son iki sezondur Konya’dayım. Bütçeyi çok iyi kullandığımızı düşünüyorum. Bütçemiz lig için düşük olabilir ancak bunu son derece verimli kullanmaya gayret ediyoruz’’ dedi.

“YENİ SEZON KAPALI BİR KUTU”

Geçen sezon birçok şansızlık yaşadıklarını ve play-off’un eşiğinden döndüklerini, yeni sezonunsa tam bir kapalı kutu olduğunu sözlerine ekleyen Aziz Bekir, ‘’Öncelikle şu aşamada iyi bir takım kurmak istiyoruz. İyi bir ortam oluşturmak istiyoruz. İşte o zaman para çok önemli değil. Geçtiğimiz sezon taraftarlarımızla birlikte birçok maç kazandık. Kazandığımız bu maçların yarısı deplasmandaydı ama Konya’da kazandığımız maçlarda taraftarımızın büyük bir katkısı vardı. Bu sene de desteklerinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Bu sezon ligde tüm rakiplerimiz çok iyi transferler yaptılar. Türkiye Basketbol ligi şu anda Avrupa’nın en güçlü ve üst seviyede olan liglerinden biri. İşimiz çok zor ama taraftarlarımızla birlikte iyi bir ortam oluşturabilirsek her şeye rağmen son iki senemizden daha başarılı bir sezon geçirmeyi amaçlıyoruz. İyi basketbol oynayarak rakibimiz kim olursa olsun buraya gelirken büyük bir saygıyla gelmeleri gerekecek. Buraya gelirken kaybedebileceğini düşünmesi lazım. Biz işte böyle bir takım oluşturabilmek için çalışıyoruz’’ şeklinde konuştu.

İSMAİL KOÇ - HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER