Konyaspor Basket'te moraller bozuldu

Deplasmanda OGM Ormanspor karşısında maç boyu önde götürdüğü mücadeleden mağlubiyetle ayrılan Beysu Konyaspor’da moraller bozuldu. Son çeyrekteki kötü oyunuyla kaybeden yeşil-beyazlı ekip, lider Samsunspor’un bir galibiyet gerisine düştü.
Konyaspor Basket'te moraller bozuldu

İkinci sıradaki yerini koruyan ancak Süper Lig’de doğrudan yükselme adına her galibiyetin altın değerinde olduğu ligde kritik bir yenilgi alan Dev Kartallar, bu mağlubiyeti ilerleyen haftalarda telafi etmeye çalışacak. Evinde oynadığı 5 maçı da kazanan Okan Çevik’in öğrencileri, ligdeki iki yenilgisini de deplasmanda aldı. Beysu Konyaspor, Samsunspor’un ardından Ormanspor’a da deplasmanda mağlup oldu.

Bu arada takımın deplasmanda aldığı kritik yenilgilerin ardından takviye ihtiyacı bir kez daha gündeme gelirken, transfer çalışmalarının da hızlanması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 11. haftasında 12 Aralık Pazartesi günü sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Dünü izinli olarak geçiren temsilcimiz, bugün yapacağı çift antrenmanla kritik maçın hazırlıklarına başlayacak.