Konyaspor beraberliğe abone

Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon beraberliğe abone oldu. Son oynadığı Karagümrük maçından 3-3 beraberlikle ayrılan Anadolu Kartalı, ligdeki son 10 maçında 7. beraberliğini almış oldu.
Konyaspor beraberliğe abone

Süper Lig'de Konyaspor, bu sezon kolay maç kaybetmese de kazanmakta da güçlük çekiyor. Anadolu Kartalı, ligin 18. haftasında deplasmanda oynadığı karşılaşmada son haftaların çıkış yapan ekibi Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar, bu maçla birlikte bu sezon ligdeki 9. beraberliğini almış oldu. Anadolu Kartalı ayrıca son 10 maçında 7 kez berabere kalırken, Dünya Kupası arasının ardından ligde çıktığı 3 maçından da beraberlikle ayrılmış oldu.

LİGİN EN ÇOK BERABERE KALAN TAKIMI

Konyaspor öte yandan beraberlik sayısında ligde zirvede yer aldı. 18 maçın 9'undan beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, bu alanda birinci sırada yer alırken, ikinci sırada yer alan Adana Demirspor, Alanyaspor, Gaziantep ve Sivasspor, 6 maçında berabere kaldı. Ligin bu sezon en az berabere kalan takımları ise Fenerbahçe, Kayserispor, Antalyaspor ve İstanbulspor olarak dikkat çekti. Bu dört takım bu sezon yalnızca 2'şer maçlarından beraberlikle ayrıldı.

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :