Konyaspor beraberlikten vazgeçmiyor!

Konyaspor beraberliği bozamıyor. 2022-2023 sezonunun en çok berabere kalan takımı olan Anadolu Kartalı (15 kez) istikrarını yeni sezonda da sürdürüyor. Aleksandar Stanojevic'in talebeleri geçen sezonun son iki maçı, 2023-2024 sezonunda ise ilk iki maçında eşitliği bozamadı.
Konyaspor beraberlikten vazgeçmiyor!

Konyaspor beraberliği bozamıyor. 2022-2023 sezonunun en çok berabere kalan takımı olan Anadolu Kartalı (15 kez) istikrarını yeni sezonda da sürdürüyor. Aleksandar Stanojevic'in talebeleri geçen sezonun son iki maçı, 2023-2024 sezonunda ise ilk iki maçında eşitliği bozamadı. Lige sahasında merhaba diyen TÜMOSAN Konyaspor, İstanbulspor karşısında 1 puanı Sokol'un golüyle kurtarmıştı.

istanbul-beraberlik.jpg

GÜRAY SON SÖZÜ SÖYLEDİ
Ligin ikinci maçında Antalyaspor deplasmanına çıkan yeşil beyazlılar Arnavutluklu golcüsü ile Sokol ile 60.dakikada penaltı golüyle öne geçmesine karşın, 87'de Güray Vural'ın golü tabelayı netleştirdi. Bir diğer not Antalyaspor maçından çıktı. Konyaspor, kırmızı beyazlılara karşı çıktığı son 14 maçında 11 kez iki takım eşitliği bozamadan sahadan ayrıldı. Konyaspor ligin en çok berabere kalan 3 takımdan birisi.

antalyaspor-beraberlik.jpg

 Muhabir
Etiketler :