Konyaspor-Beşiktaş, Anadolu Kartalı güçlü durumu!

Konyaspor, Beşiktaş maçında savunmasına güveniyor. Ligde son iki maçında 5 puan kaybeden Anadolu Kartalı'nda sahasında siyah beyazlıları yenerek çıkışa geçmek istiyor. Yeşil beyazlılar Süper Lig'de bu sezon kalesinde en az yiyen takımlar ve kalesine gelen isabetli şut sayılarında ligde ilk dört sıralamasına girdi.
Konyaspor-Beşiktaş, Anadolu Kartalı güçlü durumu!

Konyaspor, Beşiktaş maçında savunmasına güveniyor. Ligde son iki maçında 5 puan kaybeden Anadolu Kartalı'nda sahasında siyah beyazlıları yenerek çıkışa geçmek istiyor. Hücumda oyuncularını sürekli deneyen Aleksandar Stanojevic savunması ise istediği durumda. Yeşil beyazlılar Süper Lig'de bu sezon kalesinde en az yiyen takımlar ve kalesine gelen isabetli şut sayılarında ligde ilk dört sıralamasına girdi.

aa-20230916-32165146-32165141-tumosan-konyaspor-caykur-rizespor.jpg

SAVUNMA PUAN TOPLUYOR
Anadolu Kartalı kalesinde 5 gol gördü ve rakiplerine 6 maçta toplam 13 şut çektirerek kapalı savunmasıyla puanlar topladı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ofanstaki sorunun geçici olduğunu son toplantıda belirtmişti. Bu sezon ligde en az gol yiyen takım ve kalesinde en az şut çektiren takım ise Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler geride kalan 6 maçta namağlup ilerleyerek lider koltuğunda oturuyor.

 Muhabir
Etiketler :