Konyaspor, Beşiktaş ile son tangoda

Konyaspor, yarın akşam sezonun son maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ligde üçüncülüğü garantileyerek Konferans Ligi’ne gidiş biletini alan İlhan Palut ve talebeleri,  Beşiktaş ile yedek ağırlıklı bir kadroyla formalite maçına çıkacak. Sarper Barış Saka’nın yöneteceği mücadele yarın saat 19.00’da başlayacak ve Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak
Konyaspor, Beşiktaş ile son tangoda

Süper Lig’in 38. ve son haftasında Konyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı ile Boğaz’ın Kartalı’nın maçı büyük heyecana sahne olacak. Bu maç öncesinde ligde üçüncülüğü ve Konferans Ligi’ni garantileyen Konyaspor, maça kafası rahat bir şekilde çıkacak. Beşiktaş’ın da iddiasının bulunmaması nedeniyle yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkacak iki taraf da sezona nokta koyacak.

HAFTAYI RAHAT GEÇİRDİLER
Anadolu Kartalı, geçen hafta kazandığı Hatayspor maçının ardından sıralama ve Avrupa garantisini cebine koyduktan sonra izne çıkmıştı. Yeşil-beyazlılar, pazartesi günü yapılan yenileme antrenmanının ardından perşembe gününe kadar tatil yapmıştı. Bugün de son ter idmanını yapan ekibimiz, akşam saatlerinde İstanbul’a giderek maç kampına girecek.