Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Konyaspor, Süper Lig'in 19. Haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, karşılaşmanın hakemi kim? Detaylar haberimizde...
Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında Şenol Şenol yönetimindeki Beşiktaş'ı konuk edecek. Geçen sezon Konya'da oynanan maçı yeşil beyazlılar 90. dakikada Ahmed Hassan'ın golüyle 1-0 kazanmıştı. İstanbul'da oynana mücadele ise 1-1 sona ermişti.

Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Konyaspor ile Beşiktaş Süper Lig'in 19. hafta maçında Konya'da karşı karşıya gelecek. Mücadele 14 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.

Konyaspor-Beşiktaş maçı nerede oynanacak?

Mücadele MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Konyaspor-Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Taraftarların merakle beklediği maçın bilet fiyatları henüz açıklanmış değil. Karşılaşmanın biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte http://passo.com.tr ve Passo gişelerinden temin edilecek. Bilet satışlarıyla ilgili haberi sitemizden bulabilirsiniz.

Konyaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Konyaspor-Beşiktaş maçı bEİN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Bein Sports, Digiturk, Kablo TV, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Etiketler :