Konyaspor-Beşiktaş, Mücadele böyle yorumlandı!

Konyaspor galibiyeti unuttu. Anadolu Kartalı son haftalardaki puan kayıplarına Beşiktaş maçında da dur diyemedi. Spor yazarları karşılaşmayla ilgili Beşiktaş’ın oyun üstünlüğünü alamamasına rağmen karşılaşmayı kazandığını belirtti.
Konyaspor-Beşiktaş, Mücadele böyle yorumlandı!

Konyaspor sahasında aldığı 2-0’lık Beşiktaş yenilgisi sonrasında mücadele ulusal basında değerlendirildi. Bilal Meşe, “..Oğulcan’ın 55’te çift sarıdan kızaracağını kimse önceden kestiremez! Kuşkusuz bu eksiklik Kartal’a pozitif olarak dönüş yaptı. On kişi kalmasına karşın yüklenen ev sahibi takım, 63’te Aboubakar’ın golünü kalesinde gördü. Kartal’ın fileleri bulan tek şutuydu, yorum sizin!”

degerlendirme-2-kopya.jpg

“YOK YERE KIRMIZI KART!”
Orhan Yıldırım, “..Zorlu geceye çıkan Kartal, ilk yarı döküldü! İkinci devre kendine gelip sonuca gitmesini bildi. Bu anlamlı galibiyet, Mevlana şekeri etkisi yaptı. Kötü gidişe dur diyen Siyah-Beyazlılar; rahat bir nefes aldı. Konyaspor, bireysel hatalardan kendi kalesine bir gol attı. Bir de yok yere kırmızı kart yedi. Zaten kısıtlı kadrosu olan ev sahibi ekip, Beşiktaş’ın tecrübesi karşısında havlu attı!”

degerlendirme-1-kopya.jpg

“AĞIR ÇEKİMDE OYNANDI”
Atilla Gökçe “…Özellikle ilk yarıda düşük tempolu adeta “ağır çekim” sayabileceğimiz oyuna 3 şut sığdırabildi iki takım. Beşiktaş’ınkiler (2) isabetsizdi. Çerçeveyi bulamadı. Konyaspor’un attığını da (1) Ersin tuttu. İlk yarıda Beşiktaş’ın 6 korneri var. Konyaspor ilk kornerini ikinci yarıda attı. İki takımın rakip ceza alanında topla buluşma sayıları da ilk yarıda 10’u bile bulamadı, 9’da kaldı” diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :