Konyaspor-Beşiktaş, Stanojevic istifa sorusunu cevapladı!

Aleksandar Stanojevic istifa soruna cevap verdi. Son haftalarda alınan puan kayıpları sonrasında sorumluluğu aldığını belirten Stanojevic, “3 hafta önce şampiyonluktan bahsediliyordu şimdi acele ediliyor. Sorunların üstesinden geleceğiz” söylemiyle takımı toparlayacağını ifade etti.
Konyaspor-Beşiktaş, Stanojevic istifa sorusunu cevapladı!

Konyaspor’da yüzler asık. Anadolu Kartalı iç sahada taraftarı önünde alınan Beşiktaş yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic eleştirilerin hedefine konuldu. Yeşil beyazlılar son 3 haftada sadece 1 puanı hanesine yazdırdı. Stanojevic’e puan kayıpları sonrasında istifa sorusu soruldu. Tecrübeli Teknik Adam, görevden gitmesi gerekten bir durum olmadığını ifade etti.

f7xn-dzwsaa0kea.jpg

“ŞAMPİYONLUKTAN BAHSEDİLİYORDU”
Stanojevic şöyle konuştu, “Ankaragücü maçına kadar ligde iyi olan bir pozisyonumuz vardı. Rizespor maçında istemediğimiz bir yenilgi aldık ve bu maçı kaybettik. Geçen hafta zorlu bir maçta iyi bir puan almıştık. Ben herhangi bir sorun görmüyorum. Beşiktaş bugün çok mu iyi oynadı, galibiyeti sizce hak etti mi? 3 hafta önceden şampiyonluk bahsediliyordu. Şu anda acele edildiğini düşünüyorum” dedi.

 Muhabir
Etiketler :