Konyaspor beyaz noktayı unuttu!

Yeşil beyazlılar penaltıya hasret ligi bitirdi. Anadolu Kartalı ligimizde en fazla gol beklentisi ve en fazla pozisyona giren takımlardan birisi olmasına karşın en son 4 Ocak’ta Sivasspor maçında penaltı noktasına gitmişti. Atışı ise şu an Beşiktaş'ta olan Amir Haziahmetovic kullandı.
Konyaspor beyaz noktayı unuttu!

Süper Lig 2022-2023 sezonunun penaltı raporu açıklandı. Şampiyonluk rekabetindeki rakiplerin birbirlerini zaman zaman iğneledikleri penaltı konusunda, verilere göre en fazla penaltıya giden takım Fenerbahçe oldu. (17) Yeşil beyazlıların 7 penaltı vuruşuyla 10. Sırada olduğu raporda , Galatasaray 12, Adana Demirspor 10, Beşiktaş 10, Hangi Kredi Ümraniyespor 10 kez beyaz noktaya gitti.

penalti.jpg

SON PENALTICI AMİR
Penaltı konusunda ilginç rakamlar dikkat çekiyor. Buna göre Konyaspor Süper Lig'de en son penaltısını 4 Ocak’ta 2-2 biten Sivasspor maçında Amir Hadziahmetovic kullandı. Anadolu Kartalı 5 aydır beyaz noktaya uğramıyor. Konyaspor bu sezon Amir(3) Mame Diouf, Guilherme (2) ve Muhammet Demir penaltı kullandı. Anadolu Kartalı’nda yalnızca Guilherme Gaziantep FK maçında atışı gole çeviremedi.

dosya.jpg

 Muhabir
Etiketler :