Konyaspor bu özelliğini değiştirdi

Konyaspor’un başına geçtikten sonra ilginç istatistiklere imza atan Aleksandar Stanojevic, bay maçları haricinde yeşil beyazlılarla kazandığı iki galibiyette de önce takımı gol yedi. Stanojevic’in talebeleri ilk golden sonra reaksiyon gösteriyor. Hoca, ikinci planıyla maçı çeviriyor, gol yedikten sonra artık oyundan düşmüyor.
Konyaspor bu özelliğini değiştirdi

Stanojevic’ten ilginç bir istatistik daha. Yeşil beyazlıların tecrübeli hocası Konyaspor’un başına geçtikten sonra takımı ilk 6 maçta gol sevinci yaşamazken, fileleri havalandırmak için 61 gün beklemişti. Şeytanın bacağını yenilmezlik serisi olan lider Galatasaray’ı devirerek kıran Aleksandar Stanojevic, liderden sonra Kasımpaşa maçında da müsabakada gol yedikten sonra oyunu çevirdi.

ikinci-planiyla-kazaniyor-2.jpg

OYUNDAN DÜŞMÜYOR


İstanbul deplasmanında Fall’ın golüyle geri duruma düşen Konyaspor ilk yarının sonlarına doğru Calvo ve Mame’nin golleriyle maçı kazandı. Konyaspor, sarı kırmızılılar karşısında da 1-0 geriden gelmişti. Anadolu Kartalı’nın Hocası Ümraniyespor maçında 2 kez geri duruma düşmesine rağmen son dakikada puan almayı başarmıştı. Aleksandar Stanojevic, geri duruma düştüğünde riskten kaçınmıyor.

 Muhabir
Etiketler :