Konyaspor-Çaykur Rizespor, Palut'un oyun planı

Konyaspor Süper Lig'de cumartesi günü sahasında İlhan Palut'un ekibi Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Mücadele öncesi Çaykur Rizespor takımının topla oynama yüzdesi ve şut çekme istatistiği ile gol yeme istatistiği incelendi. İlhan Palut'un oyun planı haberimizde.
Konyaspor-Çaykur Rizespor, Palut'un oyun planı

Konyaspor Süper Lig'de cumartesi günü sahasında İlhan Palut'un ekibi Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Anadolu Kartalı ikinci sırada yeni haftaya girerken konuk ekip 5. sırada Konya'ya geliyor. Karşılaşma öncesi yapılan analizde 4 maçta 1 yenilgi, 1 beraberlik ve 2 galibiyet alan Çaykur Rizespor takımının topla oynama yüzdesi ve şut çekme istatistiği ile gol yeme istatistiği incelendi.

rize.jpg

TOPLA OYNAMAYI SEVMİYORLAR
Yeşil mavililer topla oyalanmayı sevmiyor. Palut'un öğrencileri 4 maçta da rakibinden daha az topla oynadı ve genelde yapılan pres ve hızlı ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Konuk ekip Zeqiri, Verasanovic ve Benhur Keser ile ofansta etkili oluyor. Karadeniz ekibi şut çekmekten çekinmiyor. Çaykyr Rizespor her maçta ortalama 10 şut çekerek rakip kalede tehlike oluşturmaya çalışıyor.

aa-20230825-31998700-31998698-tumosan-konyaspor-gaziantep-fk-001.jpg

KONYASPOR OYUNDAN DÜŞMÜYOR
Karadeniz temsilcisinin en zayıf yönü son dakikalar. Oyuna iyi başlayan Rizespor, 81 ila 90 dakikalar arasında yüzde 50 gol yeme istatistiğine sahip. Konyaspor ise bu istatistiğin aksine sahip. Yeşil beyazlılar attığı golün yüzde 40'ı 81-90 dakikalar arasında kaydediyor. Aleksandar Stanojevic'in talebeleri ikinci yarılarda bulduğu 5 golle 8 puan topladı. TÜMOSAN Konyaspor oyundan düşmüyor.

 Muhabir
Etiketler :