Konyaspor-Çaykur Rizespor, Program eleştirisi!

Türkiye Futbol Federasyonunun önceki gün açıkladığı lig fikstürü Konyaspor taraftarlarının tepkisini çekti. Anadolu Kartalı'nın 5. haftadaki Çaykur Rizespor maçı haftanın açılış maçlarından bir tanesi olacak ve cumartesi günü oynanacak. Maç saatinin ise vatandaşların iş saati olan 17.00'de olması da tepki topladı.
Konyaspor-Çaykur Rizespor, Program eleştirisi!

Türkiye Futbol Federasyonunun önceki gün açıkladığı lig fikstürü Konyaspor taraftarlarının tepkisini çekti. Konyaspor ligde oynadığı 4 maçın 2 tanesini cuma, 2 tanesini ise cumartesi günü çıkmıştı. Anadolu Kartalı'nın 5. haftadaki Çaykur Rizespor maçı haftanın açılış maçlarından bir tanesi olacak ve cumartesi günü oynanacak. Maç saatinin ise vatandaşların iş saati olan 17.00'de olması da tepki topladı.

taraftar.jpg

GEÇEN SEZONUN BENZERİ
Konyaspor'un haftanın açılış maçlarında ilk maçlara çıkması ve pazar gününe müsabaka verilmemesi yeşil beyazlılar tarafından eleştirildi. Bilindiği üzere Konyaspor 2022-2023 sezonunda sahasında çıktığı son iç saha maçı olan Karagümrük maçına da cumartesi günü oynamış ve taraftar desteği yeterince bulamamıştı. Konyaspor 7. hafta Beşiktaş ve 8. hafta Hatayspor maçları pazar günü oynayacak.

taraftar-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :