Konyaspor'da Berkan'dan 1 iyi, 1 kötü haber
Konyaspor'da Trabzonspor maçının kahramanı Berkan Kutlu'dan bir iyi, bir kötü haber. Bordo mavililerin ağlarını iki kez havalandırarak kariyer rekorunu kıran Berkan, gördüğü kart nedeniyle Rizespor maçında oynamayacak.
Berkan Kutlu kariyerini geliştiriyor. Konyaspor'da orta sahadan sol beke çekildikten sonra performansında yükseliş başlayan ve bu durum rakamlara da yansıyan 28 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor maçında attığı 2 golle takımına 3 puanı kazandırdı.
KARİYERİNDE İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Berkan Kutlu ilk kez bir karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Berkan maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, "Orta saha, sol bek, stoper... Nerede gerekirse oynarım! Bugün goller bana nasip oldu, Trabzonspor'a 3 gol atabilirdim. Ağrım vardı ama ona rağmen takıma yardımcı olduğum için çok mutluyum" dedi.
BERKAN KUTLU, RİZESPOR MAÇINDA YOK
Diğer yandan kart sınırında maça çıkan Berkan gördüğü kart nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.
Bakmadan Geçme
