Konyaspor, Denizlispor deplasmanında

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’in 4. hafta maçında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor’un konuğu olacak. Denizli Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
Konyaspor, Denizlispor deplasmanında

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun ilk haftasını BAY geçen, daha sonra çıktığı ilk maçında Ankara’da Gençlerbirliği deplasmanından 0-0’lık beraberlikle dönen İttifak Holding Konyaspor, son maçında ise geçen hafta Konya’da Beşiktaş’ı hezimete uğratmıştı. Güçlü rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen ve sahadan 4-1 gibi net bir skorla galip gelmeyi başaran Anadolu Kartalı, 4. hafta maçında bugün Denizli Atatürk Stadyumu’nda Denizlispor’un konuğu olacak. Bu sezon ilk maçında Göztepe’ye 5-1 yenilen daha sonra sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Denizli temsilcisi, son maçında Antalyaspor’a 1-0 yenilmiş ve bu sezon henüz galibiyetle tanışamamıştı. İttifak Holding Konyaspor ile Denizlispor’un karşılaşacağı Süper Lig 4. hafta maçı bugün saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadelede Bahattin Duran ve Kemal Mavi, yardımcı hakem olarak, Murat Erdoğan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

SON 10 MAÇTA ÜSTÜN KONYASPOR

İttifak Holding Konyaspor, bugünkü rakibi Denizlispor'la daha önce karşılaştığı son 10 maçın 4'ünden galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu süreçte Denizlispor 3 kez kazanırken, taraflar arasındaki 3 mücadele de beraberlikle sona erdi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Deplasmanda oynanan mücadeleyi Konyaspor Farouk Miya'nın golüyle 1-0 kazanmış, ikinci devrede Konya'da oynanan mücadele ise 0-0 beraberlikle sona ermişti.

MASRAFLAR ALİ KAYA'DAN

İttifak Holding Konyaspor'un Denizlispor ile oynayacağımız karşılaşmanın deplasman masraflarını, Konya'nın iş insanlarından Çelikkayalar Marketleri Genel Müdürü Ali Kaya üstlendi. Yeşil beyazlılar tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüzde önceki dönemlerde başkan yardımcılığının yanı sıra birçok görevde bulunarak camiamıza hizmet eden Sayın Ali Kaya’ya İttifak Holding Konyaspor’umuz adına teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Yeşil beyazlıların bir önceki deplasmanı olan Gençlerbirliği karşılaşmasının masraflarını da Başkan Hilmi Kulluk'un ağabeyi Mümtaz Kulluk üstlenmişti.

DENİZLİSPOR'DAN 'UMUT' YEMEĞİ

Süper Lig'e bu sezon kötü bir başlangıç yapan ve henüz galibiyetle tanışamayan Yukatel Denizlispor'da teknik heyet ve futbolcular, İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi yemekte buluştu. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini dile getiren yeşil siyahlı takımın başkanı Ali Çetin, "Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Ama bu durum bizi asla umutsuzluğa sevk etmemelidir. Bu gibi durumları daha önceki yıllarda da yaşadık. Daha yolun başındayız ve önümüzde uzun bir sezon maratonu var. İttifak Holding maçını kazanarak çıkışa geçeceğiz" şeklinde konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

DENİZLİSPOR: Pantilimon, Lopes, Subotic, Fabiano, Mustafa, Bergdich, Aissati, Bakalorzs, Recep Niyaz, Rodellaga, Mesanovic

Teknik Direktör: Robert Prosinecki

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Uğur, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Amir, Shengelia, Milsevic, Ömer Ali, Kravets

Teknik Direktör: İsmail Kartal

STAT: Denizli Atatürk

SAAT: 13.30

HAKEM: Hüseyin Göçek

YAYIN: beIN SPORTS HD2

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ