Konyaspor deplasmanda çok farklı

Bu sezon performansıyla inişli çıkışlı bir grafik sergileyen A. Konyaspor’un deplasman karnesi iç saha performansına göre daha iyi. Dış sahada 27 puan toplayan Anadolu Kartalı, aldığı galibiyetlerle 2022-2023 sezonunda en çok deplasmanda puan alan 4. Takımı olmayı başardı.
Konyaspor deplasmanda çok farklı

Süper Lig’de Kasımpaşa’dan sonra Alanyaspor’u da deplasmanda geçen Arabam.com Konyaspor ilk altı hedefinde devam ediyor. Sıralamada rakiplerini geçen yeşil beyazlılar bu sezon deplasmanda iç sahadan daha fazla puan topladı. Konyaspor bu sezon sahasında 17 maça çıkarken 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. 17 gol atan Anadolu Kartalı içeride 17 de gol yedi.

deplasman-kartali-2.jpg

DIŞ SAHADA 4. TAKIM
Sahasında 22 puan toplayan Konyaspor deplasmanda ise bir maçı az olmasına rağmen 27 puan topladı. Yeşil beyazlılar topladığı puanlarla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonra en fazla dış sahada puan kazanan 4. Takım oldu. Listede ilk sırada bulunan sarı kırmızılılar deplasmanda 35 puanı var. Konuk olduğu maçlarda 28 kez santraya giden Konyaspor, 19 kere topu ağlarından çıkardı.

 Muhabir
Etiketler :