Konyaspor deplasmanda çok rahat!

Deplasman Kartalı havalanmaya devam ediyor. Konyaspor 25 Şubat'ta Fenerbahçe deplasmanında aldığı yenilgiden bu yana geride kalan 6 aylık süreçte 9 deplasman maçına çıktı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
Konyaspor deplasmanda çok rahat!

Deplasman Kartalı havalanmaya devam ediyor. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in göreve gelmesinin ardından ilk haftalarda kötü sonuçlar alan Konyaspor önce yenilgi serisini sora erdirdi, ardından ligin bazı bölümlerinde kazanma alışkanlığı yakalayarak 2022-2023 sezonunu geride bırakmıştı. Stanojevic'in ekibi yeni sezona iyi başladı ve 4 maçta 8 puan ile maç başı 2 puan aldı.

konyaspor-deplasman.jpg

SON YENİLGİ SİVASSPOR
Konyaspor'un geçen sezonki sıralaması ve bu sezon takımın 2. sırada olmasında deplasmanda alınan puanlar büyük rol oynadı. Anadolu Kartalı 25 Şubat'ta Fenerbahçe deplasmanında aldığı yenilgiden bu yana geride kalan 6 aylık süreçte 9 deplasman maçına çıktı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Son alınan yenilgi ligden düşme potasında olan Sivasspor'dan geldi.

konyaspor-deplasman-maci.jpg

9 MAÇTA 18 PUAN
Anadolu Kartalı Sivasspor maçı sonrasında 3 deplasman maçında da yenilmedi, en son oynanan Başakşehir maçını ise kazanmayı başardı. Konyaspor 25 Şubat'tan bugüne 6 ayda sadece 1 kez mağlubiyet alarak büyük başarı elde etti. Yeşil beyazlılar belirtilen tarihler arasında 18 puan toplayarak iç saha performansını geride bıraktı. Stanojevic'in öğrencileri ligde yeni bir seri yakalamak istiyor.

deplasman.jpg

 Muhabir
Etiketler :