Konyaspor deplasmanda Göztepe karşısında

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında İttifak Holding Konyaspor bugün deplasmanda Göztepe'nin konuğu olacak. Süper Lig'de rakibine karşı 3 puanı bulunmayan yeşil beyazlılar, bugünkü maça galibiyet hedefiyle çıkacak.
Konyaspor deplasmanda Göztepe karşısında

Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük'ü 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek rahatlayan ve puanını 45'e yükselten İttifak Holding Konyaspor, bugün deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Ligde 6 maç sonra gülen ve 3 puanın sahibi olan yeşil beyazlılar geçen haftaki başarısı bir kez daha tekrarlayarak bugün de sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Göztepe ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig 40. hafta maçı, Gürsel Aksel Stadyumu'nda bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

958316-001.jpg

3 PUAN PEŞİNDE

İttifak Holding Konyaspor ile Göztepe arasında daha önce Süper Lig'de oynanan 7 maçta Göztepe 5 galibiyet alırken 2 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Rakibine karşı galibiyeti bulunmayan Anadolu Kartalı, bugün sahadan 3 puanla ayrılarak Göztepe'yi Süper Lig'de ilk kez yenmeyi hedefliyor. Öte yandan yeşil beyazlılar, 2011/2012 ve 2012/2013 sezonlarında TFF 1. Lig'de Göztepe ile karşılaştığı 4 maçın 2'sini kazanmış 1'i de eşitlikle sona ermişti. Konyaspor iç sahadaki maçlardan galibiyet almıştı.

DÜDÜK ARDA KARDEŞLER'DE              

İttifak Holding Konyaspor'un bugün oynayacağı Göztepe karşılaşmasını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadelede Kardeşler'in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise MerGüzenge olacak. Yeşil beyazlılar, Arda Kardeşler'in yönetiminde 11. maçına çıkacak. Anadolu kartalı, Kardeşler yönetiminde daha önce çıktığı 10 maçın 6'sını kazandı. 2'sinden beraberlik çıkaran Konyaspor, 2 müsabakan da yenilgiyle ayrıldı.

duduk-arda-kardeslerde-001.png

İLHAN PALUT'UN DUYGUSAL MAÇI

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, eski takımı Göztepe'ye rakip olarak sahaya çıkacak. Göz-Göz'de yaklaşık 1.5 sene görev yapan, ardından Konyaspor'un dümenine geçen Palut, kariyerinde ilk defa sarı-kırmızılılara karşı sahada olacak. Geçen sezonun 11'inci haftasında AtakaşHatayspor'dan Göztepe'ye giden ve bu sezonun 18'inci haftasında İzmir ekibinden ayrılan Palut, kendisi için önemli bir müsabakaya çıkacağını söyledi. Göztepe'de çalıştığı dönem boyunca güzel anlar da üzüntüler de yaşadığını ifade eden Palut, "Bu hafta oynayacağımız Gürsel Aksel Stadı'nın açılışında da bulundum. Göztepe'de iyi sonuçlara imza attık, istemediğimiz skorlarla da karşılaştık. Artık Konyaspor'dayız. Takımımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ilhan-palutun-duygusal-maci.png

AMİR FORMA GİYEMEYECEK

İttifak Holding Konyaspor'un Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, Fatih Karagümrük müsabakasında gördüğü sarı kartla bu sezonki 4. sarısına ulaşmış ve cezalı duruma düşmüştü. 24 yaşındaki futbolcu, bugün oynanacak Göztepe müsabakasında forma giyemeyecek. Öte yandan yeşil beyazlılarda sarı kart cezası sebebiyle Karagümrük karşısında kadroda yer alamayan forvet oyuncusu ArtemKravets'in cezası tamamlandı. Ukraynalı futbolcu, Teknik Direktör İlhan Palut'un görev vermesi halinde bugün oynayabilecek.

amir-forma-giyemeyecek.png

3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

İttifak Holding Konyaspor'da 3 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda, savunmacı NejcSkubic, orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin ve forvet Sokol Cikalleshi'nin 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, bugün deplasmandaahada oynanacak Göztepe müsabakasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde, 41. hafta maçında iç sahada oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlıların Trabzonspor ile oynayacağı mücadele, 11 Mayıs Salı günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak.

3-futbolcu-ceza-sinirinda.png

MUHTEMEL İLK 11'LER

GÖZTEPE: İrfan Can, Gassama, Kerim, Atınç, Berkan, Esiti, Kubilay, Diabate, Soner, Halil, Jahovic

Teknik Direktör: Ünal Karaman

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Diomande, Jevtovic, Shengelia, Rahmanovic, Bytyqi, Cikalleshi

Teknik Direktör: İlhan Palut

SAAT: 20.30

STAT: Gürsel Aksel

YAYIN:beIN CONNECT

HAKEM: Arda Kardeşler


HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :